reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Venicee masz rację :)

a odnośnie nie zadowolonych mężów z płci to nie spotkało mnie to..ale za to teściowa która uparcie powtarza, że nie chce wnuka bo ma czterech chłopów w domu i ona wnuczkiem to się nie będzie zajmowała, tylko wnusią :) no i jak na złość...będzie Franek :D ostatnio mi mówiła, że mam zaciskać i ściskać żeby była córeczka, mam przeczytać horoskopy itd. no i ona się modli żeby była wnusia :p się zdziwiła :)
kiedyś już jej w nerwach powiedziałam, żeby nauczyła syna jak się robi dziewczynki jak taka jest mądra...

reklama
ja się czuje dziś lepiej..chyba sie wyspałam wczoraj zdrowo zjadłam a dziś byłam na fitnessie ale nas dzisiaj zmęczyła jacie jajaj dużo ćwiczeń było na wzmocnienie dolnych części ciała nogi miednica..fajna sprawa..no i teraz w czwartek kolejne zajęcia:) juz wypiłam sobie właśnie pyszny koktajl maz mi zrobił do pracy kiwi banan mleczko i płatki owsiane:) później mam sałatkę z kurczakiem tez mi zrobił na dziś do pracy kanapeczka z pasztecikiem domowym no i owoceee a na deser paczek:)jaka ciaza jest fajna;)

MalinowaMarta: super ze dostaliście kluczeeee ale się ciesze razem z Wami!!!No to teraz bedzie sie u Ciebie dzialo;)

Venicee: ja biorę folik, vitamina d3 1000 jedna kapsułka dziennie i DHA MAMA jedna kapsułka dziennie-a dha mama kosztuje ok 60zl

FARBOWANIE WLOSOW:słuchajcie już wszystko wiem wypytałam wszędzie i wielu fryzjerów - MOZNA FARBOWAC najlepiej po 3 miesiącu i w dodatku farba bez amoniaku oczywiście nic nie szczypie..nic nie śmierdzi..delikatna farba i do tego nie niszczy włosów..jesli chodzi o pasemka-to po prostu można dodac słabszą wode-fryzjer dobry wie o co chodzi..tylko przed farbowaniem warto sie zapytać wszystko i powiedzieć ze jest się w ciąży.

Ahaaa dziewczyny ktora z Was mowila ze maz jest zly na plec??????????????
Agnesdem mój nie był zadowolony, ale już lepiej.

Ewelinka tulę kochana....wiem jaki to stres. U mnie niestety w ciąży z Mikim miałam sączenie wód płodowych od 31tc...straszne to było...NIGDY więcej -nikomu nie życzę .....
Jolcia kurde kusisz mnie ...a wczoraj widziałam te czekolady na promocji....chyba jednak apaetyt mi wraca na dobre....
Mnie naszło na to....kurde mogłabym jeść kilka dziennie.....a d. rosłaby równo...

images

Fazerkam - :) szamponem już sobie pozwoliłam, farba leży i czeka :)
Aga30 - wiem, że można, ale tak mam :oo: Ja nawet ginekologa mojego pytałam, pozwolił :)
Iwona35 - mój synów już ma, ale też oby było dobrze. Wpływu nie mam. Jest co jest, a dowiem się, jak już będzie widać na usg :) Ja też mam teraz takie coś, że jak gdzieś dłużej posiedzę, imprezka to później odchoruję to. Głowa boli, spać się chce, nie do życia, także rozumiem Cię i Twoje samopoczucie po tamtym weselu. A dlaczego wizytę miałaś awaryjną, przypomnij :zawstydzona/y: Buhahahahaha, jesteś świetna!!!!!!!!!!!! :laugh2: Czajnik, ale się uśmiałam - dzięki! :-D
Agnesdem - no to się cieszę, że tak wypytałaś, będę spokojniejsza, zwłaszcza, że ja nawet nie farbą, a szamponem :) Spokojnie! W ciąży mogą występować :)
Jolcia, śliczna z Was rodzinka :)
Patuska - :D A ja właśnie ginekologa pytałam nawet - pozwolił :D
Ewelinko - zdrówka dla Córy, dobrze, że u Ciebie ok i najlepsze życzenia dla męża!! :)

A ja dopiero teraz mam badać tarczycę, cytomegalię :/ Bez sensu, że dopiero teraz... Cytomegalię badałam z Mikim i wyszło, że już przeszłam.

Idę prasować, jutro wyjazd, 4:30 :/ Dwie walizki stoją, jak pomyślę o tym pakowaniu :oo:

Mdli mnie? Ale jazda! Po Ince? To już żadnej kawy nie mogę :baffled: To mi przyszło, rychło w czas :sorry:

Fazerkam - :) szamponem już sobie pozwoliłam, farba leży i czeka :)
Aga30 - wiem, że można, ale tak mam :oo: Ja nawet ginekologa mojego pytałam, pozwolił :)
Iwona35 - mój synów już ma, ale też oby było dobrze. Wpływu nie mam. Jest co jest, a dowiem się, jak już będzie widać na usg :) Ja też mam teraz takie coś, że jak gdzieś dłużej posiedzę, imprezka to później odchoruję to. Głowa boli, spać się chce, nie do życia, także rozumiem Cię i Twoje samopoczucie po tamtym weselu. A dlaczego wizytę miałaś awaryjną, przypomnij :zawstydzona/y: Buhahahahaha, jesteś świetna!!!!!!!!!!!! :laugh2: Czajnik, ale się uśmiałam - dzięki! :-D
Agnesdem - no to się cieszę, że tak wypytałaś, będę spokojniejsza, zwłaszcza, że ja nawet nie farbą, a szamponem :) Spokojnie! W ciąży mogą występować :)
Jolcia, śliczna z Was rodzinka :)
Patuska - :D A ja właśnie ginekologa pytałam nawet - pozwolił :D
Ewelinko - zdrówka dla Córy, dobrze, że u Ciebie ok i najlepsze życzenia dla męża!! :)

A ja dopiero teraz mam badać tarczycę, cytomegalię :/ Bez sensu, że dopiero teraz... Cytomegalię badałam z Mikim i wyszło, że już przeszłam.

Idę prasować, jutro wyjazd, 4:30 :/ Dwie walizki stoją, jak pomyślę o tym pakowaniu :oo:

Mdli mnie? Ale jazda! Po Ince? To już żadnej kawy nie mogę :baffled: To mi przyszło, rychło w czas :sorry:
Brzuch mnie bolał, aż mnie zginało i nie tak ciągle ale przerywanie, jakby skurcze. Usg kompletnie nic nie wykazało, nawet jak mnie zabolał w trakcie usg. Jedyne co to akurat wtedy mały zrobił fikołka. Jesli to efekt zabaw 10cm dzidziolka to ja już się boje co będzie jak on będzie 5 razy taki.. tata trenuje piłkę nożną..młody mógłby poczekać z wykazywaniem się..

reklama
Do góry