malinka1984
Fanka BB :)
Olcia, rozwód to poważna sprawa. Musisz być na 100% pewna. A od strony sądowej, bo to moja działka, mogę powiedziec, że często długo trwa samo oczekiwanie na pierwszą rozprawę jeśli sąd okręgowy jest akurat zapchany. Tak, jak dziewczyny piszą, szybszy jest rozwód bez orzekania o winie, z przygotowanym porozumieniem rodzicielskim. Podział majątku zrobią w okręgu tylko, jeśli będzie co do niego zgoda. Inaczej odeślą do rejonu.
Margeritta, mój już nie na cycu, na pewno nie pozwolą nam tyle siedzieć. Powiedzieli, ze jak nie będzie problemów z oddychaniem to wypuszcza to we wtorek tylko buuu izolatkę właśnie straciliśmy a ja jeszcze nie do końca doszłam do siebie z tą ręką i myślałam, że dadzą nam po operacji tam razem spać a tu dupa...
Margeritta, mój już nie na cycu, na pewno nie pozwolą nam tyle siedzieć. Powiedzieli, ze jak nie będzie problemów z oddychaniem to wypuszcza to we wtorek tylko buuu izolatkę właśnie straciliśmy a ja jeszcze nie do końca doszłam do siebie z tą ręką i myślałam, że dadzą nam po operacji tam razem spać a tu dupa...