mamawiki32
Fanka BB :)
Ja kurcze raz kupiłam i było suche i się zniechęciłam ale widzę,że muszę zrobić kolejne podejście.
Witaj Paula, skąd jesteś?
Witaj Paula, skąd jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hormony hormonami, ale co do związku jeśli nie są małżenstwem lepiej się roztsać nawet na jakiś czas niż się męczyć.Olcia nie znam sytuacji ale w ciąży chyba jednak wpływają na nas hormony. No ale to Ty tam jesteś i wiesz
Hmm bardzo lubię grejpfuty!! Nawet mam w lodówce hehe tylko zawsze muszę trochę osłodzić i sypie trochę cukru przez zjedzeniem. W takim razie jutro ide po pomelo do sklepuBardzo pyszne takie ulepszony grejpfrut -tylko słodki .Mogłabym jeść codziennie ,korzystam bo jeszcze trochę i bedzie po sezonie.Właśnie mąż obiera. W sumie nazywa się go pomarańczą olbrzymią.
idę bo mój najmłodszy zdziwiać zaczyna...muszę do spania go zagonić...
Są małżeństwem.Hormony hormonami, ale co do związku jeśli nie są małżenstwem lepiej się roztsać nawet na jakiś czas niż się męczyć.
WitajNeedi jeśli w stronę kobiety lecą wyzwiska to raczej nie sprawa jej hormonów. Nie toleruje przemocy ani fizycznej ani psychicznej.