reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja kurcze raz kupiłam i było suche i się zniechęciłam ale widzę,że muszę zrobić kolejne podejście.
Witaj Paula, skąd jesteś?

reklama
Bardzo pyszne takie ulepszony grejpfrut -tylko słodki .Mogłabym jeść codziennie ,korzystam bo jeszcze trochę i bedzie po sezonie.Właśnie mąż obiera. W sumie nazywa się go pomarańczą olbrzymią.
idę bo mój najmłodszy zdziwiać zaczyna...muszę do spania go zagonić...

Bardzo pyszne takie ulepszony grejpfrut -tylko słodki .Mogłabym jeść codziennie ,korzystam bo jeszcze trochę i bedzie po sezonie.Właśnie mąż obiera. W sumie nazywa się go pomarańczą olbrzymią.
idę bo mój najmłodszy zdziwiać zaczyna...muszę do spania go zagonić...
Hmm bardzo lubię grejpfuty!! Nawet mam w lodówce hehe tylko zawsze muszę trochę osłodzić i sypie trochę cukru przez zjedzeniem. W takim razie jutro ide po pomelo do sklepu:)

Drogie Mamy, pozwólcie że dołączę, to moja pierwsza ciąża, mam 26 lat i jestem z Warszawy, termin na 7 lipca. Czytam Was od dłuższego czasu i stwierdziłam, że się uaktywnię, bo tu jest fajna atmosfera i Wy jesteście fajnymi pozytywnymi babkami. na innych forach ehh szkoda gadać... albo jakieś awantury, albo dziwne tematy podejmowane typu usprawiedliwianie palenia w ciąży. jakieś niemoje klimaty. No więc jestem tutaj :) i życzę wszystkim zdrówka i uśmiechu i miłej reszty niedzieli!

Ja wiem i rozumiem i mam taką sytuację za płotem i pierwsza mówiłam żeby na policję dzwoniła. Ale może Olcia zacznij od jakiejś terapii a jak się nie zgodzi bo faceci nie widzą swojej agresji to może wystąp o separację.

Needi jeśli w stronę kobiety lecą wyzwiska to raczej nie sprawa jej hormonów. Nie toleruje przemocy ani fizycznej ani psychicznej.
Witaj :)
Co do usprawiedliwienia palenia... dobija mnie to. Jakieś dziwne tłumaczenia, że niby lekarz powiedział żeby nie rzucać tylko ograniczyć... Bzdury. Sama palilam, przestałam jeszcze zanim zrobiłam test bo po prostu odrzucilo mnie od papierosów. Nie wyobrażam sobie żebym mogła zapalić w ciąży.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam nowe koleżanki:)

Mi jakoś chandra nie minęła i pewnie trochę potrzyma. Chciałabym już zacząć robić jakieś zakupy dla maleństwa, ale muszę poczekać jaka płeć ;)

Do góry