reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Malinowa Marta, no ja własnie nie jestem jakimś smakoszem;) wręcz rzadko mam na coś ochotę, jadłabym jabłka i kiwi ostatnio, ale zawsze miałam tendencję wzrostowa co do wagi i nie na wszystko mogłam sobie pozwolic (ot, takie geny) ;)
Mnie te 5kg jeszcze nie martwi, bo nie napiszę ile przytyłam z synem, ale to był dramat. Rok dochodziłam potem do siebie.

Malinowamarta -Boho dla mnie to taki mix stylu hippisowskiego i cygańskiego :) zwiewne tkaniny, etniczne wzory, frędzle itp. Najprościej jak wpiszesz w google styl boho i wejdziesz w grafiki

Załączniki

• 1454070928182.jpg
    1454070928182.jpg
    79,1 KB · Wyświetleń: 54
Ta akurat jest czarna, a mi się podoba taka w kwiatki ;) pasuje do moich rudych włosów :) jak nie będzie w kwiatki a będzie czarna to wezmę czarną, te koronki są urocze i jest miejsce na brzuszek.

reklama
Do góry