reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
madziolina czytałam ze jest jedynym z lekkich udało mi się znaleźć po 3 miesiącach użytkowania za 300 zł z wszystkim od a do z .Koła właśnie nie wiem .Ale w sunie myślę że pojechać zobaczyć mogę a kupić nie musze .

dlatego się zastanawiam nad nim ale chyba pojadę zobaczyć jak się dogadamy z ta babka tym bardziej ze moi dziadkowie chcą mi kupić ;) a mi w sumie zależy na foteliku bo ja dużo samochodem jeżdżę a wózek będzie pewnie mało używany .

Gwiazda, ja bym takich kół nie chciała tylko te, jak tam na dole ma ten różowy. Dla mnie też skrętne koła to podstawa. A fotelik tak, jak pisze Madziolina, przecież na stelażu będziesz montować.

Jadę do pracy. Przez Was wstrętne baby wczoraj frytek się najadłam :p

No i muszę dziś iść do lekarza, nie pojadę do chłopaków... Coś mi się zrobiło z prawą ręką, nie mogę jej wyprostować w łokciu, boli mnie tam i mam opuchnięte... ech zawsze coś...

Ale jak będziesz gdzieś jechała autem to nie będziesz potem nosidla nosiła tylko weźmiesz w stelarz
Gwiazda, ja bym takich kół nie chciała tylko te, jak tam na dole ma ten różowy. Dla mnie też skrętne koła to podstawa. A fotelik tak, jak pisze Madziolina, przecież na stelażu będziesz montować.

Jadę do pracy. Przez Was wstrętne baby wczoraj frytek się najadłam :p

No i muszę dziś iść do lekarza, nie pojadę do chłopaków... Coś mi się zrobiło z prawą ręką, nie mogę jej wyprostować w łokciu, boli mnie tam i mam opuchnięte... ech zawsze coś...

W sumie może macie racje ale zobaczyć zawsze można ;) Malina to idź żeby to nie było coś poważnego ;)

dzięki za opinie ;)

reklama
Do góry