reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Panna migotka, które masz urodziny? Ja 32 kończę.
Malinka, kończę 34 Swoją drogą Janis Joplin też była z 19 stycznia
mamawiki32
Fanka BB :)
Malinka samych szczęśliwych dni. Zdrowia dla synka!
Migotko również wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!
Rumpelstyk ja wyjściowe też 74 tylko, że mam 172 Dzisiaj lekarz poprosił żebym pilnował wagi. Na razie jest ok.
Migotko również wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!
Rumpelstyk ja wyjściowe też 74 tylko, że mam 172 Dzisiaj lekarz poprosił żebym pilnował wagi. Na razie jest ok.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Needi, ja jest dobrze to pewnie jutro wyjdziesz do domu. Tylko oszczędzaj się maksymalnie
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dziewczyny wszystkiego naj naj najlepszegoMalinka, to świętujemy dziś razem Dużo, dużo zdrówka i oby perypetie szpitalne skończyły się na dobre.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny wszystkiego dobrego z okazji urodzin )))
ja dziś musiałam wyjść wcześniej z pracy bo źle się czułam po tej nocy nieprzespanej. coraz mniej mi się chce pracować i coraz szybciej się mecze i jestem senna. chciałabym juz iść ale nie chce wystawić dziewczyn dopóki osoba która mnie zastępuje się nie nauczy wszystkiego...
ja dziś musiałam wyjść wcześniej z pracy bo źle się czułam po tej nocy nieprzespanej. coraz mniej mi się chce pracować i coraz szybciej się mecze i jestem senna. chciałabym juz iść ale nie chce wystawić dziewczyn dopóki osoba która mnie zastępuje się nie nauczy wszystkiego...
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Dziękuję dziewczyny za życzenia