reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Malinka1984 Slonce wszystkiego naj naj naj lepszego z okzji urodziny zycze Tobie duzo zdrowka dla Ciebie i calej Twojej rodziny oby to bylo ostatnie święto jakie przyszlo spedzac Ci w szpitalu. Sciskam z calego serducha :*

reklama
@wmazur1988 dzisiaj właśnie się pytalam mojej lekarki o rozjaśnianie. usłyszałam: włosy można farbowac obojętnie jaką farbą (nawet rozjasniaczem) po 12 tygodniu. Wcześniej farby bez amoniaku. Farby z amoniakiem nie maja udowodnione ,że szkodzą na dziecko, ale nie maja też udowodnione że nie szkodzą, dlatego maja taka zła opinię wśród niektórych lekarzy. Ja w sumie to wiedzialam, bo uczylam się o składzie farb i że nie maja w sobie radnych substancji teratogennych ani innych przenikających do krwiobiegu, ale wolalam się upewnić. Aaaaaa tylko mam rozjasniac włosy na glowie nigdzie indziej! Myslalam że ze śmiechu pekne ;) ale okazało sie, że życia nie znam i pomysłów niektórych pacjentek!

@Needi u Ciebie już lepiej?

@malinka1984 mam nadzieję, że szybko wyjdziecie że szpitala

Co do ćwiczeń, to zaczęłam chodzić na basen i od razu lepiej się czuje, jakąś taka mniej ociezala :)
Waga stoi mi w miejscu, ale to pewnie przez dietę, tylko że moja wyjściowa to 74 przy 166cm... Więc większość z Was to przy mnie chudzinki ;)

Rumpelstyk bardzo dziekuje [emoji6] zastanawiam sie nad zmiana wyglądu i pomyslałam o zejściu na jakiś jaśniejszy kolor No teraz mam ciemny bardzo ciemny brąz prawie czarny a myslalam o czymś jaśniejszym np cappuccino albo jakiś brąz.

Ja jutro idę do fryzjera pofarbować włosy ostatnio farbowałam przed ciąża czyli w październiku to już się zmyło i teraz chyba też zrobię trochę jaśniejszy brąz nie lubię tego efektu prawie czarnych włosów mimo, że farbuje się na brąz. Pytałam ostatnio gina i w drugim trymestrze można [emoji12]

Ostatnia edycja:
Dziękuję pięknie za życzenia! :*

Mąż pracuje normalnie i nie bardzo, żeby tu nocował w tygodniu. Musiałabym chyba o 6.30 tu już być z powrotem, żeby on zdążył do pracy na 8.

Panna migotka, które masz urodziny? Ja 32 kończę.

reklama
Do góry