Gwiazda_237
Fanka BB :)
Kurde dziewczyny musze iść dziś do dentysty a ma mi robić zeby a kiepsko się czuje i chyba przełoże wizyty jak myślicie głową mi pęka ; (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może przyloz pastę do zębów w to miejsce.Cześć
Dziewczyny u mnie dziś pojawiła się opryszczka na ustach. Czy ja coś mogę wziąść??
. Ja mam z h&m lubie i sa super. Wiec to chyba zalęzy jak sie trafi.maryńka - dziekuję Właśnie wychowawczyni Majeczki do mnie napisała smsa, że Maja źle się czuje i żeby po nia przyjechać....no rewelka.....
Moje dziewczynki na całe szczęście zabkowanie przechodziły totalnie bezobjawowo. Nigdy nie wiedziałam co to ząbkowanie, to prostu otwierały buzie i "ooo...masz nowe zeby....4 naraz!"
I jeszcze miałąm napisać, że te spodnie ciążowe z h&m to dla mnie porażka Cisną, źle leżą, fuj! Mam dwie pary i z żadnych nie jestem zadowolona. Mam tez stare, po ciąży z Milenką i te są wygodne...luźne.....
Kupiłam sobie getry ciążowe i też są super, ale ja gruba jestem i do ludzi to w takich nie wyskoczę, tylko po domu
Tata mój ma zaraz przywieźć Majeczkę, ja nie mogłam jechać, bo moja młodsza latorośl jeszcze śpi!
Mi lekarz powiedział że plasterki compeed mogę nakładać. Ale spytaj swojego.Cześć
Dziewczyny u mnie dziś pojawiła się opryszczka na ustach. Czy ja coś mogę wziąść??