MalinowaMarta
Fanka BB :)
Fazerka ja też wierze, że moja liczna ekipa bliskich czuwa nad nami... Z taka myślą chyba nam się łatwiej żyje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nowe mieszkanie to super sprawa. Moje wykańczane było jak leżałam w szpitalu na patologii, kolory wybierałam z internetowych wzorników. Po dwóch latach stwierdziłam, że chyba mi mocno na głowę działały jakieś hormony szczęścia...w salonie mam żółty, u Wiki dwa odcienie różu w przedpokoju brzoskwinia... Teraz wszystko będzie białe, szare i beżowe.MamaWiki32 No u nas jazda z remontem zaraz sie zacznie... Kupiliśmy nowe mieszkanie i od lutego zaczynamy remont. Jako, że to nasze pierwsze dziecko to pokój dziecka pomalujemy tylko chyba na beż i tak zostawimy bo maluch pewnie jakoś do roku i tak bedzie spał w swoim łóżeczku w naszej sypialni. Szary kolor jest spoko byle nie za ciemny.
Dziewczyny a macie np jakieś plany remontowe przed porodem? My chcemy odmalować całe mieszkanie. Potrzebne meble do dziecięcego pokoju też już wybrałam. Nie wiem tylko jaki będzie kolor w tym pokoju... chyba szary... Moje dzieci będą miały wspólny pokój a jak u Was?