reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mąż wrócił z kwiatkiem bo wczoraj mu coś dogryzłam, że nawet kwiatka nie dostałam z okazji synka... No to kupił dziś, ale powiem Wam szczerze, że masakra ten kwiat! Nie dość, że duży to doniczka jeszcze większa i ledwo mi sie mieści na parapecie, ale udaje zadowolona ach Ci faceci zero gustu [emoji12][emoji86]

MalinowaMarta, liczy sie gest :D Moj tez od wielkiego dzwonu przyniesie jakiegos chabazia ( w doniczce ), ktory i tak mi dlugo nie postoi... Ostatnio przyniosl malutka gwiazde betlejemska.. No, niech bedzie.. Ale zebyscie jeszcze widzialy, jak on te roslinki wrecza... "Masz".. :D
Coz, taki z niego "romantyk"... ;)

reklama
Z bliźniaków się strasznie cieszymy (mimo, że spotykamy się czasem z reakcjami typu "nie wiemy czy wam gratulować, czy współczuć"), ale lekkie przerażenie jest ;) Zwłaszcza, że dziś przy prenatalnych okazało się, że są jednokosmówkowe, czyli mają jedno łożysko i są bardziej podatne na kompikacje. Ale trzeba być dobrej myśli. I tak jak na razie wszystko idzie gładko - jak czytam Wasze przejścia z wymiotami i brakiem apetytu to czuję się szczęściarą, bo u mnie poza lekkimi mdłościami, śmieszną zadyszką przy mówieniu i tendencją do przesypiania całych dni nie było żadnych typowo ciążowych atrakcji.
Mój mąż niby kwiatów od początku ciąży też nie przyniósł, ale muszę przyznać, że bardzo się angażuje, pomaga i przejmuje, sprząta, zakupy nosi i w ogóle (mimo, że ja nawet l4 nie brałam dotąd i jestem na chodzie), więc w takich cieplarnianych warunkach to nawet bez kwiatów da się przeżyć :)

Dziewczyny wiem o czym piszecie bo moj swojego czasu kupował mi wiecznie chryzantemy!!! Taki dumny był ze kupuje mi kwiatki bez okazji a mnie głupio było powiedziec, ze sa brzydkie :p w koncu poprosiłam przyjaciółkę zeby raz głośno powiedziała ze chryzantemy to kwiaty pogrzebowe i troche pomogło. Teraz zdarzają sie tylko w bukietach [emoji23]

Hej!

Dzięki za kciuki i dobre słowa :*

Nadaję ze szpitala. Przyjęli nas na obserwację. Młody marudny okropnie bo ma temperaturę. Dostaliśmy antybiotyk i inhalacje. Jak w domu strasznie chrapal tak teraz znów cichutko oddycha. Może szpital tak na niego podzialał... siedzimy na izolatce więc nawet nie mam z kim pogadać...

Ależ Wy o tym jedzeniu piszecie. Ja nadal jem bo muszę, nie mam żadnych smaków...

Gratuluję prenatalnych. Ja kombinuje, jak ty na moje w czwartek się stąd wyrwać i czy młody zostanie pół dnia z babcią...

Dariazgr haha, dobrze wybrnelas :)
Papagena witamy, ja zawsze marzyłam o bliźniakach, super :)
MalinowaMarta ja również nie dostalam kwiatka z okazji ciąży może się poprawi jak poznamy płeć, ale pewnie bez sugestii sie nie obędzie:p
Jolcia gratulacje córeczki :)

Malinka zdrówka dla synka :*
MalinowaMarta zawsze mozesz zapominać podlewać kwiatka :D
A ja szamie zupe po nocy i powoli również mam wrażenie że dzidzia rusza mi sie w brzuchu, czuje takie delikatne smyrnięcia pod skórą, bardzo rzadko ale coś się dzieje :)

reklama
Dariazgr haha, dobrze wybrnelas :)
Papagena witamy, ja zawsze marzyłam o bliźniakach, super :)
MalinowaMarta ja również nie dostalam kwiatka z okazji ciąży może się poprawi jak poznamy płeć, ale pewnie bez sugestii sie nie obędzie:p
Jolcia gratulacje córeczki :)
Z okazji ciazy to wybrałam sobie sama! Mini storczyka tak mi pasował do pokoju córeczki Haha No nic po mojej myśli ;-)

Do góry