reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Lila urośnie :)
Kamejka probuj może uda się wcisnac w piątek, trzymam kciuki
Mamwiki zazdroszcze wyjazdu i miłego odpoczynku :)
Olcia mi usg i wew i przez brzuch robi na lezance, natomiast ginekologiczne badanie na samolocie
Julka mi na kazdej wizycie bada szyjkę
MalinowaMarta ja juz miałam przez brzuch genetyczne ale jak leżałam na oddziale to jeszcze dopochwowo i dziewczynie w 15 tyg ode mnie z sali również
Ja miałam tylko jeden dzień kiedy strasznie bolała mnie glowa, ale ostatnio jest w porzadku.
Jolcia może musisz troche pobrać te czopki aby był efekt..

Co do znieczulenia przy cc miałam zewnątrzoponowe w kręgosłup. I muszę przyznać, że operacja bolała jak cholera, to nawet nie tylko tyle, że czułam, że gmerają, ja normalnie ból czułam. Dlatego teraz boję się cesarki, a obawiam się, że będę musiała mieć ze względu na to, że mam bardzo cienką bliznę po poprzedniej.

Usg mam zawsze na leżance. Wczoraj miałam częściowo przez brzuch, częściowo dowcipnie. Jak robił przez brzuch, to przykrywał mi papierkiem dolną część, żebym nie czuła krępacji.

Mnie głowa często boli, już nawet apapu nie biorę, bo na mnie działa tylko ibuprofen niestety.

Jolcia, kiedy to się skończy :(

reklama
Hej dziewczyny :) dawno mnie nie było, po tym usg prenatalnym byłam załamana, nie do życia :( ale widzę że nikt mnie nie wspomina :( :( a tak poważnie to dostałam wyniki z testu pappa które wyszły bardzo dobrze :) i napisali mi na końcowym wypisie że nie ma wysokiego zagrożenia ZD ( wysokie zagrożenie wadami genetycznymi jak jest 1-300) a ja mam 1-422, czyli u mnie na 422 kobiety 1 urodzi z zespołem D. podobno ryzyko małe. Ja i tak będę się starać o amniopunkcję tylko teraz nie wiem czy mi przysługuje.

Do góry