reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzięki dziewczyny, już udało mi się wszystko znaleźć na fb. Ale dziś mi się nic nie chce... już bym chciała się czuć lepiej, w końcu weszłam już w 12 tydzień...

Dziewczyny w poniedziałek według OM będę w 12 tygodniu i 3 dni a po ostatnich usg dzieciątko było starsze o 3-4 dni. myślicie że będzie mi robił jeszcze dopochwowe czy przez brzuch ?

Julka ja myslałam że do...będę mieć ,a mialam tylko po brzuchu ....Przy Mikim miałam wew...ale tylko przez chwile ,bo same stopy było widać,a później po brzuchu -i wtedy super było widać -lekarz był zdziwiony tym faktem....
Dużo zalezy od sprzętu.

reklama
Ja myślałam ze będę miała przez brzuch a zaczęła dopochwowo, a ze słabo było widać to jeszcze potem przez brzuch a jestem w 14 tyg. Wiec to chyba zależy od lekarza

Do góry