reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hello piękne i hello fasolki :D

dawno nic nie pisałam, ale cały czas na bieżąco czytam posty,
ostatnio ciągle coś innego mi jest, przez 3 noce kłuło mnie w prawnym podżebru, gin dał mi ranigast 150 i no-spa 80 i pierwsza noc przespana bez pobudki :D
moja fasolka ma już 6 cm :D
nie dostałam skierowanie na prenatalne :/ :/

reklama
Witam sie z rana ;))

Dodałam sie do grupy na fejsie czekam na potwierdzenie. A nie jestem tutaj dodana do tajnej grupy wgl tego nie ogarniam...

Ewelinka - ja to znow mam ochote na igraszki prawie non stop haha ale u mnie maz nie chce bo sie boi tak samo bylo w pierwszej ciazy. Znow po porodzie to nie musialam przez rok..

Witam :D
Chyba się rozpędziłyśmy z tymi grupami...bo mi się mylić zaczyna :D
Olcia ee jaka tajna -nie umiem ci zaproszenia wysłać po prostu....
Zasrany katar ;/ czuję że gdzieś mam na zatokach ....i gardło boli :(

Ja będę się udzielała tu i na fb wiec nic nie usuwać :) z dziewczynami z sierpniowek 2014 też mamy tajną na fb ale niestety grupa na forum milczy praktycznie. Czas pokaże jak będzie tutaj. Ogólnie na fb zawsze jak o coś pytałam dostałam odpowiedź co niestety na forum czasami umykalo przez nawal postów

Ja też jestem na grupie majowej 2014 na fb na bb zaczęły się wtrącać osoby których wątek nie dotyczył i pojawiło się kilka fałszywych kont wtedy przenioslysmy się na fb

Co do libido to jakaś tam ochota się pojawi ale mąż się boi teraz znowu muszę wyleczyć infekcje

dołaczyłam tu do tej grupy tylko musisz Venicee potwierdzić.
ale mam dzisiaj lenia i cały dom do sprzątania korzystając z okazji tego że małżonek jest w domu :))
juz nie moge sie doczekać aż zaczne czuć ruchy dzidziolka :))

Mi też dajcie linka choć uważam że czym więcej grup to mniej pisania tutaj.
Ja rano się obudziłam, leżę płasko i wyczulam taka jakby piłkę tenisowa po lewej stronie brzylucha i trochę mnie bolało ale wstałam i się przełożyłam na drugi ból i nie mam ale skąd to było?

reklama
Madziolina może tylko jednorazowa sytuacja, mnie tez czasami pobolewa brzuch po bokach, najczęściej jak za szybko sie poderwe
Olcia ja rowniez nie mogę nsie ruchow doczekać :D
U nas przez pierwsze 3 miesiące również nie działo sie prawie nic, teraz moje libido idzie znacznie do góry i musialam mężowi wytłumaczyć że nic dzidzi sie nie stanie :p Wiec teraz mysle że masze życie erotyczne troszke sie rozwinie :)
Fazerkamm, Venice, Doris prosze rowniez o dodanie mnie do grupy bo nie potrafię wysłać prosby :(

Straszny apetyt mam ostatnio, potrafie wieczorem 3 kolacje zjeść.. powoli z niepokojem wchodze na wage ale ona stoi w miejscu i póki co nie potrafie sobie odmówić :p

Do góry