reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A ja czasem mam ochotę ale znowu mój mię chce, boi się i mnie to trochę dobija bo przez to czuje się mniej atrakcyjna

reklama
Sex hahahah dobre :p mi przeszło jak ręką odjął...chyba ze strachu,ale ginekologa zapytam 19 ,bo mąż już ma dosyć :p
U mnie rajd się zaczyna - 12 usg tarczycy,13 endokrynolog,19 ginekolog....noi masa badań po drodze.Z torbami pójdę...

Hej dziewczyny, rzadko pisze, ale na bieżąco czytam co u Was :) zapisałam się do grupy na fb, bo bardziej ogarniam tam niż tu ;P ale mozecie wyslac mi zapr. :) gratuluję z całego serduszka udanych wizyt! Ja mam swoją 11go, trochę się boje, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok :) co do współżycia to mam tak jak Wy, w tym momencie seks mógłby nie istnieć :p to moja pierwsza ciąża wiec mam pytanie do 'weteranek' :p wydaje mi się, że to trochę głupie pytanie, ale... wczoraj wieczorem poczułam w dole brzucha takie jakby trzepotanie skrzydeł (hehe, nie wiem jak to nazwać), jakby coś mi tam skakalo. To chyba niemożliwe żebym poczuła juz teraz jakiekolwiek ruchy maluszka? Mój mówi, że to 'kupa' w jelitach, ale zaparcia juz mi minęły i wyprozniam się normalnie, codziennie. Co myślicie o tym?

Dla mnie też seks może nie istnieć. Jak mój mąż dowiedział się, że jestem w ciąży to tylko westchnął: "znów 2 lata bez seksu". Bo mi po porodzie też baaaardzo długo się nie chciało...

Ewja, ja poprzednio coś zaczęłam czuć koło 16 tyg a ruchy w 19. Wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie jak na pierwszą ciążę choć z kom nie widzę, w którym jesteś tygodniu.

Jak się do tej grupy na fb zapisać?

12 tydz @malinka1984, czytalam gdzieś w necie, że jak ktoś jest bardzo chudy (jak ja np) to może wcześnie poczuć, ale jak wiadomo internety to internety :p
Wpisz w wyszukiwarkę na fb lipiec 2016, na zdjęciu w tle jest babeczka w ciąży i brzuszek ma obwiazany niebieską kokardką i klikasz dołącz albo wyślij prośbę o dodanie (coś takiego :p)

Malinka linka ci wyslę :D
Ewjaa raczej to niemożliwe ,bo jak widziałam na usg co moje dziecię wyprawia -a ja nic,a w końcu wiem jak sie to odczuwa ....
Lenia mam dziś okropnego.
Najlepsze że wogóle nie wiem na fb kto jest kto :p

W takim razie muszę się lekarza zapytać co to może być, bo przed chwilą znowu to miałam. Miłe, bo laskocze aczkolwiek niepokojące uczucie :/
Ja mam lenia codziennie, tylko leżę i jem i czasem zwymiotuje :p i to mój cały dzień

reklama
Do góry