reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja liczę na to ze zmieni tą pracę. z resztą widzi jak sie męczymy. jutro wróci i aż do świąt będzie, wiec ostatnia samotna noc ;)
ja jutro zaczynam 10 tydzień i oby do końca 1szego trymestru ;)

reklama
ufff dentystę mam z głowy na 2 mce ,czyli najgorsze z kanałówki za mną...i to bez znieczulenia :p
Mąż mi 2 kiecki na ur kupił,więc mam co ubrać w święta :D
kurde chce inny av-a tylko ten mi się wgrywa ,coś porąbane jest :growl:
MadziaGaw jak mnie wywaliło z forum to chyba z 30 razy się tu logowałam ...
Ciekawe jakie tsh mi wyjdzie?

Julka, to mam nadzieję że mąż zmieni pracę, bo rzeczywiście trudne te rozłąki. A nerwami myślę że nie mogłaś zaszkodzić dzidziusiowi.
Orchidea, mam dokładnie tak samo - brzuch nad blizną uformował się w taką fałdę. Tyle że mnie nie boli.

Mam tak samo z blizną ....też nie boli...i oby tak pozostało.
Julka każda kobieta nie lubi rozłąki z mężem czy chłopakiem ...zwł w ciąży ,to już wogóle ...ALe masz nas :D hehhe wiem że to nie to samo

Na telefonie w dalszym ciągu nie mogę /..tylko komputer i tablet a na tel ze błędne logowanie .. Hmmm
No dziś podjadlam śliwek i aktivie z śliwka:p bleeeeee
Oby pomogło .. Julka to teraz się nacieszysz mężem :)))
Ja uciekam spać dobranoc:)

Hey dziewczyny, komus obiecalam sprawdzic syropek na zatwardzenie ale to ten o ktorym pisalyscie - Lactulose. mi babcia uszyla i ten "kojec" i tego rogala. "Kojec" jest wyczesany :yes:

julka
moj tesciu pracuje jako kierowca, bardzo ciezka praca, odpowiedzialna, ale tesciowa raczej zadowolona z dluzszej rozlaki :rolleyes2:
jolcia brawooo, trzymam kciuki za niski cukier :tak:

Fajnie, ze juz cos na swieta szykujecie. Ja nic. Bedzie skromnie. Zdecydowalismy zostac w at. Wigilia w 3 osoby, na emigracji, tego jeszcze nie bylo :zawstydzona/y::no2:Synek dalej goraczkuje, jakis wirus go dopadl nie chce jesc, marudzi, jutro chyba znowu lekarz. Jestem klebkiem nerwow. Jest moja mama, ale za nim jej wytlumacze co gdzie jest co chce to wole to zrobic sama. A synek jak ktos chce cos zrobic dla niego, gdzies go wziasc, dac mu cos to jest "nie, nikt, tylko maaaama" :hmm: Takze ze szpitala i juz na nogach gonie. Krwawie dziennie po kilka kropelek, dzis na USG (procz mojej rybki najdrozszej :-) :)) gin pokazal mi krew ktora mam w macicy i ktora bedzie schodzic i faktycznie krew inna brunatna po "zabieganym dniu", ruchu. Biore Duphason i jakies 2 kulki dowcipnie na dobranoc...

strasznie mi sie nie wiedzie synek slaby, rozpalony, ja powinnam na siebie uwazac, a sie nie da i te swieta tu, buuuu :unsure::sad:

Hej!

Nie podoba mi się nowe forum, nie ma suwaczkow!

Mnie dopadło mega zmęczenie, w dzień mnie mdli a wieczorami nie mam na nic siły i zalegam na kanapie...najchętniej bym już o 20.30 szła spać... przez to mam zaległości i nie wiem, co u Was...

reklama
Malinka ja widzę twoje suwaczki...moje wcięło,się okazało że mam za długi podpis,coś wykasowałam i są ;D Idzie to ogarnac jakoś ...
Gdzie reszta dziewczyn? Ponoć nas tu ok 40 jest ???
Ciekawe co tam u Aob Klaroliny ,superbyłoby jakby tu zaglądnęły...

Do góry