reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć!

Uśmiechnięta, jak tam po wizycie??
Kamcia, tak mi przykro. Smutny czas teraz, rzeczywiście.
Venicee - kochana leż! Proszę Cię.
Needi - zdrówka dla Martynki! I lepszych dni z mężem!!

Ja dresy tylko w domu. Legginsy w sumie do tej pory też.
Możemy pokazać buźki, pewnie :tak: Tylko napiszcie gdzie. Czy robimy ten zamknięty?

Dziewczyny - widziałam, słyszałam serduszko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mojej Rybeńki :-) Więcej w odpowiednim wątku ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia współczuję :(
Mi trzy dni temu siostra mowila o tragedii ktora wydarzyla sie u Niej na podowrku praktycznie na jej oczach i do tej pory mysle o rodzinie zmarlego jaki to musi byc cios... remontuja u siostry blok, mala firma dostala zlecenie położenia papy na dachu.. firma skladala sie z ojca, dwoch synów i jeszcze jakiś pracownik... i w czasie gdy wciągali pape na dach jeden z synów spadl z dachu! Niestety zmarl na miejscu... przeżycie straszne dla siostry a ja sama po tym dojsc do siebie jeszcze nie moge... chlopak mial 26lat :( nie moge zrozumieć dlaczego nie był przypiety :(

Kamcia tulę ...musisz być silna ! i wiedz jedno teraz priorytetem jest fasolka -i tego musisz się trzymać ! Straszne koleje losu są ....nieszczęścia parami chodzą ;/ chyba coś w tym jest....Fazerka o kurde też niewesoło ;/
Zakładaj te 2 tematy pewno -buźkowe ukryj ,noi ciuszkowe :)
Kurde ale mam wzdęcia ...odfrunę ....widzę że mam problemy no wiecie jakie... ;/

Kamcia współczuję :(
Mi trzy dni temu siostra mowila o tragedii ktora wydarzyla sie u Niej na podowrku praktycznie na jej oczach i do tej pory mysle o rodzinie zmarlego jaki to musi byc cios... remontuja u siostry blok, mala firma dostala zlecenie położenia papy na dachu.. firma skladala sie z ojca, dwoch synów i jeszcze jakiś pracownik... i w czasie gdy wciągali pape na dach jeden z synów spadl z dachu! Niestety zmarl na miejscu... przeżycie straszne dla siostry a ja sama po tym dojsc do siebie jeszcze nie moge... chlopak mial 26lat :( nie moge zrozumieć dlaczego nie był przypiety :(

Mój dziadek dokładnie w ten sam sposób umarł.

Kamcia współczuję
a ja dalej czekam na męża ciekawe o której ściągnie do domu już mu przygotowałam nocleg u Majki w pokoju u mnie oczywiście noc zarwana

Lila taka bylam podekscytowana ze zapomnialam napisac ze wszystko jak najbardziej wporzadku. Ciesze sie ze u Ciebie tez !
Kamcia wspolczuje tych wydarzen..
Mielismy czekac z ogloszeniem nowiny do swiat ale moj maz jak mu lekarz na usg powiedzial ze wszystko jak najbardziej wporzadku rozpowiedzial odrazu wszystkim w pracy a jutro bedzie dzwonil do rodzicow :) w goracej wodzie kapany..

Venicee musze z komputera watek z naszymi buzkami zalozyc.. a o ciuchach tzn?
Hehehe ja w ciążach tez mam ten problem :p az sama czasami budze się w nocy z halasu :p

Jej Kamcia współczuję :( straszne :(

Witam sie z rana :) moje ciśnienie jest chyba 200/200 mam ochotr zabic meza... jest taki ciuchutki jak wstaje do pracy ze syna o 6 rano obudzil, a ja jak zwykle pol nocy nie spalam.... grrrr

reklama
Dzień dobry bardzo..
Kamcia - tulę mocno !!!!

A ja zalegam w łóżku. Mąż karmi brzuszek córki i dla żony czyni śniadanie. Chwilo trwaj.
Codziennie rano bardzo boli mnie brzuch, tak, jakby miał lunąć ze mnie okres.. eh. 12 tygodniu czekam ...

Do góry