Ja tez tegoroczna 30 z Halloween jak na prawdziwa czarownice przystalo ;-) moja mama zglosila sie 10 dni po terminie i blagala lekarzy zeby mnie przed 1 i 2 listopada wygonili
ja jeszcze tydzien kursu i rezygnuje i juz tez sie bede relaksowac w domu, w piatek tylko planuje chodzic na spotkania "sasiedzkie", zeby niemiecki utrzymac na jakims poziomie
co do ciuchow, to to co zamowilam oddalam, jakos tak nie lezalo, a w domu w pl torba "ciazowa" z ubraniami gdzies na strychu. musze sie zakrasc i ja cichaczem wyszukac...
malinowa oj zazdroszcze morza, mozesz sie najodowac do woli
haha dobra jestes z tym sprzataniem, ale no - tez tak mam, tylko nie mow nikomu
madziolina_p mnie tak wczoraj i dzis klulo, dziwne to bylo...
iwonaimaja u nas tez Wigilia i tez sie boje, ale czasem lubie jak wychodzi. maly spi i tylko ja rzadze :-) wanna na maxa z piana filmik i lampka herbatki :-)
_Hope ale ty obrotna jestes, szacun
:-) praca, 2 dzieci, fasolinka - rozpusta rozgrzeszona
panna_migotka ale przygoda z tym pecherzem i jaka solidarnosc
niespotykane wrecz, pamietam jak siostra w Boze Narodzenie zachorowala i w aptece w Bielsku stalam z wielkim brzuchem 40 minut i nikt mnie nie puscil a juz mi tak slabo bylo... tez slyszalam o Mg wiele dobrego, mam taki fajny pluss z apteki i co 2 dni sobie pije i spokojniejsza jestem i zasypiam lepiej :-)
*Venicee* trzymaj sie
moja mama rodzila mlodsza siostre w wieku 40 lat, bardzo ciezko znosila, non stop szpital, cesarka, dom byl na glowie mojej 15 letniej siostry i moim 10 latki tez. Sprzatanie, gotowanie, prasowanie, brat zakupy robil :-) 14 lat to faktycznie ciezki okres, ale moze uda sie je zaangazowac do pomocy
solidaryzuje sie ze zmarzluchami (u nas 21 stopni a ja w grubej pidzamie i pod 2 koldrami spie, co jakis czas zrzucam to i zbieram spowrotem i noc mija) i wieczornymi brzuszkami (mi to na 5. z G wyglada) :-) oj chyba rodzinka sie na swieta zorientuje...