reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Wiecie ja się tak czuję co jakis czas....Blednę ,słabnę i wio do wyrka.
W sumie to moje plamienie to wygląda na cos co zalega,bo nie jest świeże,tylko brązowe...mówił mi lekarz że może schodzić ze mnie...Tak to jest jak po 35 r. sie jest...z bliźniakami to smigałam ,ale młodość ma swoje plusy...
A i dziś lody od grycana mi się marzą...wyslę córę ,bo są o żabce po 7,50 i to moje ulubione :d
Kasiulka 14 rok im idzie. Okropny wiek.
Fazerka miłe co piszesz....ale leżę.

Venice - bardzo Ci współczuję...musisz jednak więcej leżeć. A młodzież zagonić do roboty, ja w tym wieku prasowałam, możesz dyrygować jak posegregować pranie, syn może wrzucić do pralki, oboje powiesić, śmieci wynieść. Córca i mąż zrobią zakupy, rodzeństwo zajmie sie najmłodszą latoroślą.... no jakoś musisz to przetrwac!

J już ponad tydzień biegam w ciążowych, bo nie dawałam rady siedzieć w normalnych! Bardzo mi uciskały podbrzusze!

Ja już sobie sprawiłam getry ciążowe i jedne dżinsy. A dziś założyłam sukienkę taką wiązaną pod biustem i wyglądałam jak prawdziwa ciężarówa, aż w pracy wszyscy oczy wybałuszali, że to drugi miesiąc, a takie bebło wielkie.

Venice, a żelazo jakieś zażywasz? Odpoczywaj bidulko.

Dziewczyny, zażywacie jakiś magnez? Dziś babka w przychodni, która robiła mi ekg wyłuszczyła mi dobroczynny wpływ magnezu na płód, że zmniejsza ryzyko niedotlenienia na przykład. Nie wiem tylko, czy trzeba pytać gina, czy można zażywać samemu. I mówiła mi, że koniecznie Magne B6, bo to jest lek, a inne to suplementy.

Ja codzoennie pije dwa razy magnez taki rozpuszczamy z biedry ale nie wiem jaka jest różnica.
Ja to Was podziwiam, że już kupujecie ciążowe rzeczy, Ja to chyba do 15 tyg albo i 20 nic nie kupie

reklama
Venicee ze wszystkich nas najbardziej martwie sie o Ciebie bo Tobie bidulo najbardziej doskwiera ciąża... ja z synem mialam 26lat smigalam wszedzie, problemu nie bylo a teraz chwilke po 30 i o wiele gorzej odczuwam ciaze... oby do lipca!!!

Do góry