reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja myślę, że ciąża ciąży nierówna i wiek tutaj nie jest głównym winowajcą dolegliwości.
A swoją drogą ciekawe jak ta aktorka, która urodziła dzieci w wieku 60 lat, znosiła ciążę :eek:

reklama
No łatwej ciązy to ja nie mam....na cóż co zrobić...
Ja łykam już magnez 3xdziennie....
PannaMigotka nie żelaza nie ...ale mam mieć morfologię -i pewno wtedy lekarz zdecyduje...
Kasiulka no tak bedzie -no musi być że reszta rodzinki będzie w domu działać...

Mamawiki lekarz pozwolil mi isc do toalety wiec nie bylo tak tragicznie.
Madziolina bo jak masz pelen pecherz to malenstwo nie ma za duzo miejsca do brykania i wyniki sa dokladniejsze, latwiej zmierxyc wszystko
Panna migotka u mnie tez bylo opuznienie 20 minut ale mi powiedzieli ze jak juz nie da rady trzymac to powinno sie isc do toalety popuscic troche.
Moj lekarz sie smial ze kobiecie wcale nie potrzebne sa brylanty tylko toaleta :)
Kksiulka przez brzuch ale u nas od dolu robia tylko w szpitalu jak cos sie dzieje. Zreszta tu Cie lekarz nie dotyka w ciazy, dopiero w szpitalu nawet na badanie piersi mozesz wziac druga osobe albo sekretarke zeby nir bylo zadnych seksualnych podtekstow.
Fazerka jakby czekac to nigdy moze nie nastapic wlasciwy czas.
Venice oszczedzaj sie kochana ja caly wierze ze wszystko bedzie ok :)
Madziolina ja narazie tez nic nie kupuje i mysle ze jeszcze spory cza bede sie miescic w to co mam, ciazowe spodnie mam gdzies schoeane z poprzedniej ciazy a na koniec pewnie cos na lato podokupuje

Słuchajcie a co myślicie żebyśmy swe buźki tu pokazały ? No milej byłoby zobaczyć z kim piszemy?
Ja odrobinę lepiej się czuję...Gorąco mi że hoohooo-zmarźluchom tego życze !

Ja zażywam codziennie magnez i pregna plus, tam jest żelazo a ja zawsze miałam problem z anemia no i oczywiście kwas foliowy, jod i omega 3.
nie mogę być ostatnio glodna bo od razu mnie takie mdłości męczą..jutro nie wiem jak przetrwam.

Słuchajcie a co myślicie żebyśmy swe buźki tu pokazały ? No milej byłoby zobaczyć z kim piszemy?
Ja odrobinę lepiej się czuję...Gorąco mi że hoohooo-zmarźluchom tego życze !

Jak dla mnie fajny pomysl :)
Jak nie chcecie zeby ktos spoza forum nas widzial to moge utowrzyc watek zamkniety do którego tylko my bedziemy mialy dostep :)

Witam ponownie :)

Venicee trzymam kciuki za Ciebie :* będzie dobrze musi być ;)

Ja wyszłam z domu o 12 to wróciła o 18:30 padnieta juz jestem :(

błękitna -ja TEŻ będę miała cc na nic innego się nie zgodzę ze względu na torbiel na skroni i koniec ich marudzenia bo postawie cały szpital na nogi haha

Jolcia no właśnie narazie nic mi nie powiedzieli ale mój lekarz jakiś dziwny znalazłam innego prywatnie wiec będę chodzić tu i tu zobaczymy co wymyśla. Ze mną zawsze jest coś nie tak :( wiec pewnie coś się po komplikuje ;) ale myślę pozytywnie .

Kurde wy tu o lodach a ja mam smak na rodzynki w czekoladzie z milki ale nie ma nigdzie musze się pocieszyć galaretka s czekoladzie jak nie jadłam słodyczy to teraz mogę jeść non stop ;)

Kurde musze iść zrobić badania krwi ;) juz dwa tygodnie zwlekam bo trzymały mnie te choroby :)

Fazerka zakładaj i się pokazujmy no !
Gwiazda no kusze - musze sobie jakoś humor poprawić a co mi innego pozostaje ?
a takie gacie z C&A wam się podobają?
146194_1.jpg

reklama
Venice- współczuję Ci bardzo! Wypoczywaj i oszczędzaj się :)
Co do zdjęć to moje jest realne i 'prawie' aktualne ;)

Gwiazda- oby się udało, bo opieka w takim momencie jest bardzo ważna!

Ale mi niedobrze bleee...

Do góry