reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja mam krótkie nogi....w leginsach czuję jak jak kaczuszka...Dresy jak są w miarę dopasowane fajnie wyglądają :D
w ciąży z Mikim miałam świetne dresy z lidla -super były ...ale coś ostatnio wogóle nie było ciążowych ciuchów...Dla mnie wygodne były sztruksy z HM ....
Nie mam dziś energii....
Wogóle zamiast leżeć łazę.....głupie to...ale w domu leżenie jakoś nie wychodzi ;/

reklama
mnie boli przy gwaltownym ruchu ale to tylko chwilke, a wlascwie nie boli tylko kluje. Za to od paru dni mam dziwne uczucie naciagania się tam czegoś w środku :-)

u mnie dzisiaj bez dolegliwości
wieczorem mam podejść na usg to zobaczę co tam u mojej fasolki
mąż idzie dzisiaj na spotkanie wigilijne z pracy i aż się boję w jakim stanie wróci
Venicee fajny ten strój

Iwona powodzenia na usg :)
Człowiek sie przyzwyczaił że ból to zły objaw...w ciaży niekoniecznie...ale stracha się ma ...
Julka też tak mam np ,jak za szybko wstanę z łóżka...staram sie nie "zrywać"...

Ja tez czuje rozciąganie i pobolewanie podbrzusza, ale to w ciąży podobno normalne. A jeśli chodzi gwałtowne ruchy to gdzieś czytałam, że nasze fasolki nie lubią gwałtownych ruchów wiec staram się ich nie robić. Pamietam na początku największy ból sprawiało mi nagłe kichnięcie.

reklama
Hej dziewczyny ;) ja dopiero próbuje wstać z łóżka ale ciężko a dziś zaczynam remont i trzeba jechać na zakupy ;)
Venicee tak już trzeba ciuchy kupić bo na szczęście nie tyje ale spodnie uciskaja w dole brzucha . A te spodnie co pokazałas bardzo fajne .

Fezerka no ogólnie to jest na 90% cc gdyby była by sama padaczka szlo by siłami natury
ale torbiel może mnie zabić dlatego musi być cc ;)

Dziwaczny mbie tez dopadło myślenie czy to odpowiednia pora na dzidzie w mojej zagwmatwanej sytuacji prawnej ale wiem ze juz kocham fasolkę i wszystko samo się ułoży ;)

Pozdrawiam :*

Do góry