aleksandra_25
Początkująca w BB
Venicee cudowna wiadomość... Jesteśmy z Tobą, musisz byś teraz silna dla swojego Maleństwa i walczyć razem z Nim, musi być dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie właśnie lekarka powiedziała że będę miała za darmoMój lekarz też mi powiedział, ze jakbym chciała prenatalne to ze skierowaniem 250zł by poszło.
Ale nas nastraszylas!!!!Poszokuje Was. Dziecko żyje. Po południu przyjęcie do Szpitala. Jestem przerażona.
Wiesz dwie mysli mi sie nasuwaja.. pierwsza ze slyszalam iz w piwrwszym trymestrze moze wystapic @ a druga to taka iz nic nie dzieje się bez przyczyny.. moze ta sytuacja pomoze Ci się pogodzic sie z tym ze zaszlas w nieplanowana ciążę i wszystkie zle mysli ktore mialas dotychczas pojda precz trzymam kciuki i pisz na bieżąco co tam u Was!Jestem w szoku, bo szłam z nastawieniem że już po...Ale uwierzcie gdyby z was tyle skrzepów i krwi wyleciało też byście tak myślały...Usg. Lekarz obrócił ekran i zobaczyłam.... Bijące serce....
Nadal leci ze mnie cały syf..więc dobrej myśli nie jestem. Po południu przyjęcie na patologie.
Emocjonalnie jestem wrakiem.
Dziękuję za miłe słowa.Dużo one mi dają.