reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja na razie kupuję luźniejsze bluzki w zwykłych sklepach - po prostu wymieniam garderobę na mniej obcisłą i dłuższą (bo niektóre swetry mi się tak opinają na brzuchu, że wychodzi pas od spodni i wkurza mnie to) :) na pewno zainwestuję później w coś wygodnego do karmienia.
Ze stanikiem do karmienia też mam zagwozdkę jaki rozmiar - celować w miseczkę o jeden większą od tego, co będzie przed porodem, tak? A obwód też wziąć większy, czy raczej obwód bez zmian?

Szczerze ? Nie odwazylabym sie teraz kupowac stanika do karmienia ;) Piersi potrafia urosnac o wieele rozmiarow :D serio.
Zeby potem ( po karmieniu ) zmalec do rozmiarow zalosnych, ale to juz inna historia... ;)

Hehe co do szybkiego kursu meskich spraw to śmiać mi się do tej pory chce jak jakies dwa tygodnie temu musialam jechac do sklepu z synkiem, wsiadamy w samochod a samochod nie odpala! Instrukcje telefoniczne od meza dostalam co zrobic.... rozkrecalam deske rozdzielcza bo pod nia cos tam nie styka :p śmieszny widok.... baba w ciazy z dzieckiem naprawiajaca samochod :D :D oczywiście dalam rade :D
Ja kilka lat temu w nocy po pracy dzwonilam do męża, że kluczyka w stacyjce nie mogę w żadną stronę przekręcić a on mi powiedzial, że muszę zapalniczką nagrzać kluczyk bo przy tym potężnym mrozie mogla zamarznać. O dziwo pomogło!

U mnie dzis rzygajaco i boli mniemokropnoe brZuch :( wizyta dopiero w piątek. Poczytam Was jako odżyję. Choć dziś sama z małym więc będzie ciężko :(
Do kogo trzeba się zgłosić po dostęp do grupy zamkniętej?
Mnie też dzisiaj bardzo boli brzuch i plecy. Już nawet nie wiem jak ma siedzieć. Dobrze, że jutro wizyta bo już mnie zżera ciekawość co sie w tym brzuchu dzieje.

Ja idę jutro rano do lekarza żeby sprawdził czy na pewno wszystko dobrze, bo martwi mnie te plamienie. Może wypatrzy płeć przy okazji :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Operacja Maćka zakończyła się około 13. Lekarze oczyścili, jak im się wydaje, całą klatkę piersiową. Teraz Maciek jest na sali pooperacyjnej, mają odłączyć go od respiratora. Za chwilę będziemy mogli do niego wejść. Jak wszystko będzie ok z oddychaniem, jutro wypuszcza go na chirurgię.

Dziękujemy wszystkim za kciuki!!!

reklama
Do góry