reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć dziewuszki :)
Witam nowe mamy lipcowe :)
Byłam dziś z Martyną na sesji plenerowej na 2 latka. Ludzie padam na pysk. Mała dziewczynka wymęczyła rodziców fotografa i jego żonę :-D
Jajniki dalej bolą ale na szczęście oba i cała macica więc wiem że to gównirz/ra się rozpycha :)

Cześć dziewuszki :)
Witam nowe mamy lipcowe :)
Byłam dziś z Martyną na sesji plenerowej na 2 latka. Ludzie padam na pysk. Mała dziewczynka wymęczyła rodziców fotografa i jego żonę :-D
Jajniki dalej bolą ale na szczęście oba i cała macica więc wiem że to gównirz/ra się rozpycha :)
mnie właśnie boli brzuch ale tak wyżej no i nie wiem czy to dobrze czy nie

też jestem przerażona tym co się stało w Francji

Tak to pierwsze dziecko. Wczoraj zrobiłam betę - 35 (25dc), progesteron 19. Powtórzę betę w pon, ale test nie jest wcale mocniejszy od czwartku, nie wiem co o tym myśleć:/

MalinowaMarta doczytałam ze nie dość ze masz termin tak jak ja na 11 to jeszcze z Bydgoszczy jesteś :) gdzie planujesz rodzic? Skąd masz lekarza? Przepraszam że wywiad :p

reklama
Mnie sie w glowie nie mieszcza te wszystkie zamachy i jak ludzie moga to robic/planowac..
Co do objawow to ja sie smialam bo codziennie na zajecia wchodze i zbiegam po schoDach ale przez te moje bolace cycki juz sie smialam ze bede sie musiala na winde przerzucic..
Tak to nie mam objawow tylko czasami mnie brzuch pobolewa jak na @ i rano jak otwieram lodowke to mi wszystko smierdzi :)

Do góry