reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

nieufna witaj
ja mam co wizytę usg mniej więcej co 3 tygodnie a teraz tak się złożyło że miałam co tydzień wizytę i co tydzień usg

reklama
Venice my się tu wszystkie martwimy i czekamy na informację od Ciebie. W sumie czy wszystkie to nie wiem, ale my stale weteranki i te z którymi się zrzylysny na pewno. Venice Kochanie co się dzieje?

Mamawiki32 to to juz gruba przesada... zlapalaby Go policja to by ladny mandat dostal.. dawno temu to bylo?

Nieufna witaj :) tu gdzie mieszkam to jest calkiem normalny wiek na dziecko :)
Co do usg to u mnie jest tak samo :) wizyta co 4tyg i na kazdym usg :)

Venicee nooo w koncu!!! Objecuje Ci jako moderator grupy ze drugiej takiej wymiany zdan nie będzie tu publicznie :)

Wiesz Fazerka ja na nikogo się nie wkurzam czy coś....Ale jako matka 3ga dzieci powiem tak-Każda z nas przeżyła swoje w życiu ,każda ma jakiś bagaż doświadczeń -i ktoś musiałby być mną żeby czuć to co ja ! Więc porównywanie czegokolwiek nie ma sensu....albo jest mocno dyskusyjne-ale po co?
U mnie źle..... wyszło mi wysokie ryzyko trisomii 21 ....mam skierowanie na aminopukcję....Od wczoraj jestem w rozsypce....

reklama
Lexie, Nieufna - witajcie! Razem średnią wieku macie taką jak my na forum :p Żarcik taki ;-) Cieszę się, że jestecie i życzę Wam dużo zdrowia i spokoju.

Venice - przesyłam pozytywne wibracje :*

Do góry