reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

nieufna witaj
ja mam co wizytę usg mniej więcej co 3 tygodnie a teraz tak się złożyło że miałam co tydzień wizytę i co tydzień usg

reklama
Venice my się tu wszystkie martwimy i czekamy na informację od Ciebie. W sumie czy wszystkie to nie wiem, ale my stale weteranki i te z którymi się zrzylysny na pewno. Venice Kochanie co się dzieje?

Mamawiki32 to to juz gruba przesada... zlapalaby Go policja to by ladny mandat dostal.. dawno temu to bylo?

Nieufna witaj :) tu gdzie mieszkam to jest calkiem normalny wiek na dziecko :)
Co do usg to u mnie jest tak samo :) wizyta co 4tyg i na kazdym usg :)

Venicee nooo w koncu!!! Objecuje Ci jako moderator grupy ze drugiej takiej wymiany zdan nie będzie tu publicznie :)

Wiesz Fazerka ja na nikogo się nie wkurzam czy coś....Ale jako matka 3ga dzieci powiem tak-Każda z nas przeżyła swoje w życiu ,każda ma jakiś bagaż doświadczeń -i ktoś musiałby być mną żeby czuć to co ja ! Więc porównywanie czegokolwiek nie ma sensu....albo jest mocno dyskusyjne-ale po co?
U mnie źle..... wyszło mi wysokie ryzyko trisomii 21 ....mam skierowanie na aminopukcję....Od wczoraj jestem w rozsypce....

reklama
Lexie, Nieufna - witajcie! Razem średnią wieku macie taką jak my na forum :p Żarcik taki ;-) Cieszę się, że jestecie i życzę Wam dużo zdrowia i spokoju.

Venice - przesyłam pozytywne wibracje :*

Do góry