reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
jolcia wspolczuje tej cukrzycy, trzymaj sie kochana :hmm: prosze nie uciekaj od nas, jak czytam Twoje odpowiedzi to sobie mysle, ze jestes wspaniala osoba z sercem na dloni, brakowalo by tu Ciebie :happy: aaaa jadlospis, to oki :-) :) kiedys probowalam sie bawic w jedzenie produktow o niskim indeksie glikemicznym :huh: nie dalam rady :no2: ale tez nie musialam, dla malenstwa wszystko:yes:

fazerkamm troszke mnie uspokoilas synkiem, ja tu musze gonic do lekarki co 3 miesiace na wage i wzrost, bo caly czas mi mowi, ze ponizej 3 centyla, ze trzeba pilnowac. Wszystkie dzieciaki teraz takie duze, wyrosniete, a ten moj taki bidocek :zawstydzona/y: teraz przy chorobie to juz wyschniety :hmm:

mamawiki32
ale malenstwo na 44 :rofl2: tez sie balas maluszka na rece brac, ja tylko w rozku, bo sie okropnie balam, taki kruchy mi sie wydawal :laugh2:

Julka, Venicee piekne paznokcie, cudo :biggrin2: u mnie niestety rosna jak szalone, wiec sie nie decyduje :-p

AguniaGR synek malutki a tera fajny, usmiechniety chlopak :yes: moj mial na bilans 2-latka 83 cm :huh: o zgrozo...

Gwiazda ja nie zazywam, ale wszystko co tylko moge polewam oliwa z oliwek czy olejem rzepakowym i rybke czesto jem 2-3 razy w tygodniu :happy: ja tez nie lubie swiat, wspomnienia mnie dobijaja, rycze jak bobr... niby mam synka, super meza, powody do radosci, ale czuje jednak pustke :unsure:

olciakk nie pomoge u nas nie bylo nigdy, a na co szczepilas slyszalam, ze po MMR jest czesto, jest tylko goraczka, czy inne objawy, moze to nie jest polaczone, tylko go juz cos zbieralo... hm? jak by to do jutra trwalo, to chyba powinnas skontrolowac. trzymajcie sie :tak:

Ja slaba jestem, chyba znowu przeziebiona, moja mama tylko wietrzy i marzne... synek juz lepszy, ale dalej stan podgoraczkowy, choinka u nas od 5 grudnia i juz mam z glowy, lepimy rodzinnie uszka na Wigilie, jedno z glowy...

Trzymajcie sie!

A to nasza choineczka

Załączniki

• 1450637043455.jpg
    1450637043455.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 63
wszystkie juz macie choinki a my nawet nie mieliśmy czasu w ten weekend żeby ubrać, dopiero w środę albo czwartek :( miałam ciężki weekend, wrocilam po egzaminie i odrazu zasnelam. niedawno się obudziłam, wykapalam i znowu leze. na szczęście ta brązowa plamka się już nie pojawiła ;) a dziś mi się wydaje ze mam jakiś brzuch mniejszy..

Cześć dziewczyny ;-)
Choinki piękne. My już mamy żywą ale mąż uparł się żeby ubrać w wigilię.

Pojadlam ostatnio i brzuch mi wywalilo.
Śniło mi się że urodziłam ale w sumie nie znałam płci. Zaglądam w pieluchę a tam jajeczka :-D.
Dobranoc:-*

reklama
Iwonaimaja też mam ze 3 zęby do zrobienia i jeden taki,że może mnie dopaść. Za pozwoleniem lekarza zapisałam się do dentysty na 7.01 tym bardziej,że na nfz przysługuje darmowe leczenie to skorzystam.

Maryńka trochę się bałam ale kangurowaliśmy się więc musiałam przełamać te lęki. Panie pielęgniarki z patologii noworodka też się ze mną nie pieściły, jeden instruktaż, druga asysta a później wszystko samodzielnie.

Do góry