jolcia wspolczuje tej cukrzycy, trzymaj sie kochana
prosze nie uciekaj od nas, jak czytam Twoje odpowiedzi to sobie mysle, ze jestes wspaniala osoba z sercem na dloni, brakowalo by tu Ciebie
aaaa jadlospis, to oki
kiedys probowalam sie bawic w jedzenie produktow o niskim indeksie glikemicznym
nie dalam rady
ale tez nie musialam, dla malenstwa wszystko
fazerkamm troszke mnie uspokoilas synkiem, ja tu musze gonic do lekarki co 3 miesiace na wage i wzrost, bo caly czas mi mowi, ze ponizej 3 centyla, ze trzeba pilnowac. Wszystkie dzieciaki teraz takie duze, wyrosniete, a ten moj taki bidocek
teraz przy chorobie to juz wyschniety
mamawiki32 ale malenstwo na 44
tez sie balas maluszka na rece brac, ja tylko w rozku, bo sie okropnie balam, taki kruchy mi sie wydawal
Julka, Venicee piekne paznokcie, cudo
u mnie niestety rosna jak szalone, wiec sie nie decyduje
AguniaGR synek malutki a tera fajny, usmiechniety chlopak
moj mial na bilans 2-latka 83 cm
o zgrozo...
Gwiazda ja nie zazywam, ale wszystko co tylko moge polewam oliwa z oliwek czy olejem rzepakowym i rybke czesto jem 2-3 razy w tygodniu ja tez nie lubie swiat, wspomnienia mnie dobijaja, rycze jak bobr... niby mam synka, super meza, powody do radosci, ale czuje jednak pustke
olciakk nie pomoge u nas nie bylo nigdy, a na co szczepilas slyszalam, ze po MMR jest czesto, jest tylko goraczka, czy inne objawy, moze to nie jest polaczone, tylko go juz cos zbieralo... hm? jak by to do jutra trwalo, to chyba powinnas skontrolowac. trzymajcie sie
Ja slaba jestem, chyba znowu przeziebiona, moja mama tylko wietrzy i marzne... synek juz lepszy, ale dalej stan podgoraczkowy, choinka u nas od 5 grudnia i juz mam z glowy, lepimy rodzinnie uszka na Wigilie, jedno z glowy...
Trzymajcie sie!