Od zawsze marzylam o dziecku i byciu Mamą. Teraz zebysmy tylko zdrowi byli. Wiecej mi do szczescia nie trzeba
Napisane na SM-J500FN w aplikacji
Forum BabyBoom
Piękne!
A poza tym, wiem co czujesz, ja też często pytam i pytanie pozostaje bez odpowiedzi. Zauważyłam w pewnym momencie, że bardzo mało tu konwersacji
Tylko pisanie co u siebie i tyle
No ale trudno. Chyba już się z tym nic nie da zrobić... Ale ja raczej się staram zawsze odpowiadać, no chyba, że pytanie nie dotyczy mnie lub nie znam odpowiedzi, tylko wtedy nie odpowiadam.
Mamba - moja mówi agu itp., ale za to słabo z łapaniem zabawek, łapie, ale mam wrażenie, że nie świadomie. I nie przekręca się jeszcze.
Lizzy - moja podobnie robi
Nie przeszkadzam jej w tym.
Z mężem raczej ok, my mamy trójkę dzieci więc jest co robić, mąż wraca ok 17-18 z pracy, ale jakoś dajemy radę. Dom na mojej głowie, on wraca, chwilę z Anastazją, kąpię ją, idzie do pieca, ja w tym czasie karmię i odkładam do spania. Potem zajmuję się chłopcami, prysznic ( to już robią sami), kolacja, jakaś bajka do przeczytania, chwila z nimi. Czas dla siebie mamy od ok 22, z tym, że ja o 23 już przysypiam więc nie za wiele tego. W nocy nie wstaje, bo mówi, że nie ma po co, bo ja wstaję, żeby dać cycka. Też ciągle jestem z dzieckiem, czasami uda mi się wyskoczyć do fryzjera czy kosmetyczki, ale to raz na dwa miesiące :/ Marzę o jakimś dłuższym wyjściu, ale ja nie cierpię odciągać mleka więc niestety wciąż muszę być blisko.