reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
Mi mdłości przechodzą jak coś zjem.
MalinowaMarta
Super Malinka!!! [emoji173]️
MalinowaMarta
Kamcia ja tez kocham ptysie tylko mógłby byc bez cukru pudru
Kamcia2810
Czemu bez cukru pudru ?
MalinowaMarta
A z ta zupa mam to samo ten mięsny wywar jest okropny chyba dlatego mi zupy nie smakują ostatnio.
Kamcia2810
Ja dzisiaj jadłam tą kalafiorową i czułam jak mi do gardła podchodzi ;/
malinka1984
Dzięki dziewczyny! Choć jeszcze chyba do mnie nie do końca dociera, że będziemy mieli drugie dziecko... uwierzę, jak zacznie się ruszać może
@malinka super wieści. Podwójnie gratuluję! takie wieści to ja lubię.
U mnie tylko nadwrażliwość na zapachy. Wywar ugotować tragedia. Ostatnio w tramwaju ktoś kebab jadł musiałam wysiąść. Szynka się zajadam choć normalnie jem mięso sporadycznie.
Mój synek od kiedy skończył 2 latka nie pozwala się nikomu innemu dotknąć. Tylko mama do spania, jedzenia, usypiania, zabaw, kapieli. Nie spuszcza mnie na 5 sekund z oczu. Oszalec można. Kompleks Edypa jak nic
U mnie tylko nadwrażliwość na zapachy. Wywar ugotować tragedia. Ostatnio w tramwaju ktoś kebab jadł musiałam wysiąść. Szynka się zajadam choć normalnie jem mięso sporadycznie.
Mój synek od kiedy skończył 2 latka nie pozwala się nikomu innemu dotknąć. Tylko mama do spania, jedzenia, usypiania, zabaw, kapieli. Nie spuszcza mnie na 5 sekund z oczu. Oszalec można. Kompleks Edypa jak nic
reklama
iwonaimaja
malinka gratuluję udanej wizyty