reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Przy tkanej trzeba się troche pomęczyc z wiązaniem na początku, ale nie jest tak źle :)

Wieczorem wybawiłam małego przez 4 godzinki, nakarmiłam i usnął trochę po północy... na 15min. I tak do drugiej zasypiał i wybudzał się. Jakoś nie mógł wejść w ten głęboki sen biedaczek :(

Ja mam zamiar kupić nosidełko ergonomiczne, gdy mały już będzie siedział. Pytałam kobiety, która uczy wiązać chustę, i polecała. Na razie wystarczy mi ta elastyczna.

Ja próbuję usypiać małego w łóżeczku, ale krzyczy wtedy jak opętany. I znów kończy się tym, że kładę się z nim do łóżka i daje cyca do dziuba - wtedy skubaniec zasypia. Tyle że wtedy ja chodzę spać po 22, a czasem chciałabym posiedzieć z mężem czy jakiś film obejrzeć.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam zamiar kupić nosidełko ergonomiczne, gdy mały już będzie siedział. Pytałam kobiety, która uczy wiązać chustę, i polecała. Na razie wystarczy mi ta elastyczna.

Ja próbuję usypiać małego w łóżeczku, ale krzyczy wtedy jak opętany. I znów kończy się tym, że kładę się z nim do łóżka i daje cyca do dziuba - wtedy skubaniec zasypia. Tyle że wtedy ja chodzę spać po 22, a czasem chciałabym posiedzieć z mężem czy jakiś film obejrzeć.

U mnie podobnie. A gdy zaśnie i weźmiesz cyca to się zaraz budzi? Bo u mnie tak jest.

Przy tkanej trzeba się troche pomęczyc z wiązaniem na początku, ale nie jest tak źle :)

Wieczorem wybawiłam małego przez 4 godzinki, nakarmiłam i usnął trochę po północy... na 15min. I tak do drugiej zasypiał i wybudzał się. Jakoś nie mógł wejść w ten głęboki sen biedaczek :(

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj co za wspaniała noc. Spałam z przerwami może max 4 h. Aż w końcu wzięłam małą i położyłam na swój brzuch. Rano dałam jej odciągnięte mleko w butli bo wydało mi się znowu zapalenie piersi i to obu. Ból jak cholera i musiałam chwilę odpocząć. I co prawda nie jadła jakoś pięknie ale też nie męczyła się jak przy piersi. Łatwiej jej się odbijało i śpi od 8. Może to zbieg okoliczności.
Jadę chyba do mamy jak się Maja obudzi bo przed chwilą usunęłam bawialni jak bawiłam się z Martynką.

A pijesz kawę lub herbatę?

Patrzyłam na te nosidełka i kosztują około 500 zł:szok:.
Mi jakimś cudem udało się w sobotę obejrzeć Tarzana nowego.

U mnie podobnie. A gdy zaśnie i weźmiesz cyca to się zaraz budzi? Bo u mnie tak jest.
Oby to nie było przyzwyczajwnie. Martynka tak usypiała (ale ja uważam że to normalne jak dziecko usypia gdy czuje się bezpiecznie) ale jak ją bolał brzuszek to właśnie budziła się jak tylko zbierałam cyca. Tak było najczęściej wieczorem.

Do góry