reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja doceniam, mój wstaje w nocy i przewija. W weekendy albo jak miał urlop to jedno nocne karmienir on robił... tylko marudzi w dzień, bo mały mało śpi i szybko się nudzi i trzeba go zabawiać :p

reklama
iwonaimaja już dwa miesiące kiedy to zleciało!;-)

kamejka facebooka też bym nie darowała,też mnie wkurza jak M siedzi przed kompem i nie reaguje jak mała stęka,ale dostał opieprz za to ze dwa razy i już jest ok;-) trzeba tych facetów czasem postawić do pionu;-) ale nie ma też co przesadzac i się denerwować niepotrzebnie

chociaż ja i tak nie mam co narzekać bo M jest bardzo pomocny,nawet teraz jak ma rękę unieruchomioną i to prawą,najgorsze to że muszę sama wstawać w nocy bo małej nie podniesie,ale zmianę pieluchy już opanował;-)
wczoraj najpierw pomagałam mezowi się kapać,potem mała kapałam tak że mam teraz dwoje dzieci do opiekowania;-)

ile wasze dzieci siedzą przy piersi na jedno pojedzenie??
moja tak 10-15 minut,co prawda dużo mi leci obie jestesmy mokre zanim ładnie złapie sutka ale nie wiem czy nie za któtko;-)

iwonaimaja już dwa miesiące kiedy to zleciało!;-)

kamejka facebooka też bym nie darowała,też mnie wkurza jak M siedzi przed kompem i nie reaguje jak mała stęka,ale dostał opieprz za to ze dwa razy i już jest ok;-) trzeba tych facetów czasem postawić do pionu;-) ale nie ma też co przesadzac i się denerwować niepotrzebnie

chociaż ja i tak nie mam co narzekać bo M jest bardzo pomocny,nawet teraz jak ma rękę unieruchomioną i to prawą,najgorsze to że muszę sama wstawać w nocy bo małej nie podniesie,ale zmianę pieluchy już opanował;-)
wczoraj najpierw pomagałam mezowi się kapać,potem mała kapałam tak że mam teraz dwoje dzieci do opiekowania;-)

ile wasze dzieci siedzą przy piersi na jedno pojedzenie??
moja tak 10-15 minut,co prawda dużo mi leci obie jestesmy mokre zanim ładnie złapie sutka ale nie wiem czy nie za któtko;-)

Asia u mnie tak samo z jedzeniem. Do tej pory karmilam zawsze tylko z jednej piersi przy jednym posiedzeniu, teraz daje dwie

Zaraz koniec niedzieli. Czemu ten czas tak leci? Mąż dał Martynce kare bo popuszcza trochę siusiu do majtczek. Nie wiem czy dobrze zrobił ale już nie chcę małej podważać jego stanowiska. Przecież ona nie ma jeszcze trzech latek...

Agula co tam u Ciebie?
Needi, pisałam już, na serio chusta pomaga. Nie wpadła bym na to sama gdyby mi nie pokazała moja młodsza siostra. I kiedyś jak mały ryczał przez cały wieczór, a dziewcznki głodne zaczeły wyjadac słodycze z szafki, to musialam cos wymyslic i zamotałam go. Uspokoił sie od razu a kilka minut później spał.

kamejka - ja kąpie sama. Jakbym sie miała na chłopa oglądać to bym z palcem do d...y z trójką dzieci nie trafiła. I popieram chęć nauczenia chłopa odruchu zajmowania sie dzieckiem
Od kilku dni mocno zastanawiam się nad elastyczną tylko mi się wydaje że ona płacze bo nie może przez ból brzuszka zjeść a jes głodna i po pewnym czasie wpada w histerię. Dzisiajdo tej pory jakby lepiej, ale zrezygnowałam z inki a dużo piłam, bo mam wrażenie że zboża jej może szkodzą... nie to chyba głupie...
Witam
My dzisiaj pospalysmy w sumie to ja pospalam bo mała jak zaczęła ok 6 płakać to maz się nią zajął i spałam do 9

U nas dzisiaj święto Anastazja kończy 2 msc
Święto to że spałaś do 9;);)

Zaraz koniec niedzieli. Czemu ten czas tak leci? Mąż dał Martynce kare bo popuszcza trochę siusiu do majtczek. Nie wiem czy dobrze zrobił ale już nie chcę małej podważać jego stanowiska. Przecież ona nie ma jeszcze trzech latek...

Agula co tam u Ciebie?

Od kilku dni mocno zastanawiam się nad elastyczną tylko mi się wydaje że ona płacze bo nie może przez ból brzuszka zjeść a jes głodna i po pewnym czasie wpada w histerię. Dzisiajdo tej pory jakby lepiej, ale zrezygnowałam z inki a dużo piłam, bo mam wrażenie że zboża jej może szkodzą... nie to chyba głupie...

Święto to że spałaś do 9;);)
Needi na zboże to celiaka czyli na gluten. Może o to chodzi.

Needi na zboże to celiaka czyli na gluten. Może o to chodzi.
Gdzieś niedawno czytałam żeby zrezygnować na początek z glutenu.
Needi moim zdaniem karanie za popuszczanie nie jest dobre, bo ona moze nie czuc i ona sie pewnie zle czuje z tym a tu jeszcze kara. Ja nie karam mlodego tylko mu tlumacze

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę z nim o tym porozmawiać ale teraz się nie wtrące

reklama
Co do chusty mi polecano tkana najlepiej używana żeby była złamana ja taka kupiłam
Dzisiaj ja wsadzilam w ta chustę i ślicznie zasnęła a ja mogłam zrobić obiad

Do góry