Mój w dzień budzi się co pół godziny, do godziny max. Do tego ma jedną, dwie przerwy takie dłuższe. W nocy róznie. Czasami nosimy po kilka godzin i nie ma na niego mocnych, czasami ma taką noc jak dziś że budzi się z 3 razy na jedzenie i to bez całkowitego wybudzania, zje i spi dalej. I u nas też odkurzacz to cudo
reklama
Ja na rota nie szczepię. Młodszą szczepiłam, starszą nie i chorują identycznei i tak samo długo. Jak jedna przytarga do domu to druga też ma i nie zauważyłam by młodsza przez szczepienia przechodziła to inaczej (czyt. krócej, łagodniej)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
My po wizycie na patologi noworodka, czekanie 2 godziny, wizyta mniej dokładna niz u pediatry naszej, mamy skierowanie na usg glowki.powiedziala ze wzdecia to normalna sprawa, zeby maly pil ten benilon comfort, podawac espumisan i herbatkę koperkowa, masowac brzuszek i kłaść go na nim. Tyle to sama przeczyralam.. ja szczepie na rota
Asia28BK
Fanka BB :)
Nieufna my mamy maxi cosi i co prawda mała śpi w nim cały czas więc chyba jej wygodnie, ale też mam wrażenie że dziwna ma pozycje, główka przygieta do klatki piersiowej a jak ja inaczej przesune to znowu nie ma podparcia pleców tylko leży takim łukiem. Ale inaczej się nie da jej ułożyć.
Budzimy się w dzień tak co 2-3godz i z godzinkę nie śpi.
Na rota nie szczepie bo jak można szczepić na wirus? Wirusów są miliony, poza tym one ciągle mutuja, i nie uchronisz jak nie jeden to inny może spowodować chorobę.
Dzisiaj wkoncu zaliczyłam fryzjera i zakupy, od razu lepszy humor:-)
Budzimy się w dzień tak co 2-3godz i z godzinkę nie śpi.
Na rota nie szczepie bo jak można szczepić na wirus? Wirusów są miliony, poza tym one ciągle mutuja, i nie uchronisz jak nie jeden to inny może spowodować chorobę.
Dzisiaj wkoncu zaliczyłam fryzjera i zakupy, od razu lepszy humor:-)
nieufna też mam maxi cosi i tez uważam że pozycja dziecka w tym foteliku jest nieszczęśliwa dlatego tylko w nim podróżuje i przekładam go gondoli.
Ja cały czas myślę czy szczepić na rota i naprawdę nie wiem co robić.
U nas przedpołudnia są ciężkie sam nie wie czego chce a później śpi po 2-3 godziny z takimi samymi przerwami.
Ja cały czas myślę czy szczepić na rota i naprawdę nie wiem co robić.
U nas przedpołudnia są ciężkie sam nie wie czego chce a później śpi po 2-3 godziny z takimi samymi przerwami.
reklama
Aga30+
Fanka BB :)
Ja szczepie. Moje dwie znajome (są to siostry mające dzieci w podobnym wieku) pojechały w odwiedziny do rodziny u której panował wirus żołądkowy. Dziecko jednej z nich które nie było szczepione zachorowało konsekwencją czego do tej pory są ogromne problemy gastrologiczne i włączenie lekarstw które dostaje do teraz druga ta zaszczepiona nie zachorowała wogóle. Więc hm ja zaszczepie.