reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej dziewczyny.... Ja też wylatuję z tematu. Wizyty jutro nie będzie -no rano raczej szpital....
Poroniłam dziś....Jestem mega rozbita przez to ;/ Płaczę bo to okrutny proces .
Trzymam za Was mocno kciuki -za Wasze fasolinki żeby zdrowo rosły.
Jak się wypłacze już i ogarnę zaglądnę i będę Wam mocno kibicować ! ...jeśli mnie stąd nie wygonicie..
Anulka tulę mocno !!!!!
:( :( :( tulam Cie bardzo bardzo bardzo mocno :* :* :* nie wiem co powiedziec by choc troszke Cie pocieszyc :( :( :(

Anulka i Venice bardzo Wam dziewczyny wspolczuje. Duzo sil dla Was, az mi sie plakac chce..

Lila ja wytrzymalam do 11 ale w dzien ucielam sobie drzemke z moja corcia. Ja normalnie odtatnio jak niedzwiedz.. Nigdy tak nie mialam.
Oby jutro byl lepszy dzien i oby juz nie bylo wiecej takich smutnych wiesci.

Venicee, współczuję :-( Ciężko cokolwiek więcej napisać...

Ja dziś mam pierwszą wizytę u lekarza o 15-tej. Trzęsę porami trochę...

reklama
Do góry