reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Madziolina, gratuluję, ale duża dzidzia :-D To ubranek na 56 raczej nie założycie ;-)

Lila, u nas głównie takie dni marudne, a nikt go raczej nie zauroczył. Dziś jest pierwszy raz, gdy śpi ładnie cały dzień. Ale ja wiem, że mały kombinator przygotowuje się, żeby dać mi w kość w nocy :-)

reklama
PannaMigotka - to oby i w nocy był taki spokojny :)
Julita, a wszystko w porządku u Ciebie? Ta gorączka minęła? Dobrze pamiętam?

Lila ja psikam i czyszcze patyczkiem do uszu i staram sie wietrzyć, daje pampersa pod pepuszek. U nas tez marudno. Caly czas. Przespal 3 godziny i teraz marudno od 16. W nocy tez non stop marudzenie.. wysiadam troche.

Witam!

Pierwszy raz mi nie śpi w zasadzie od 13:30, przysypia na chwilę i się budzi, nie płacze, tylko tak marudzi, popłakuje, a dzióbek otwarty, ale aż się jej ulewa, bo ile można jeść. Smoczka nie za bardzo chce. Hmm :( Można zauroczyć dziecko???? Bo dzisiaj takie ochy i achy nad nią były, że sama już nie wiem...Może ją brzuszek boli :(

Madziolina, super!!!!!!!!! I widzisz, masz już to za sobą :) :)
Giulia, nam już odpadł, chyba w 10 dobie, ale też podchodzi krwią.
Ilona, Mendoza - bardzo się cieszę :)
Julia, Aga - co robicie z tym pępkiem, jak podchodzi krwią? Dalej psikacie osceniseptem??
Psikam tylko.

Dziewczyny witajcie...

my dziś byliśmy z małą u dziadków..masakra. Spała tylko w aucie a tak non stop marudziła i w domu nie mogła zasnąć :( musiałam z nią poleżeć bo zasypiała i płakała.

Jutro zostaje sama z małą pierwszy raz, mój mąż wraca do pracy :( boję się, ale co mam zrobić. Jeszcze położna przychodzi i na nowo kolejna osoba będzie małą macać :/

Z brzuszkiem u nas lepiej po zmianie mleka i podawaniu mojego na zmianę. Marudzi czasami, ale już ją nie boli.
Dodam, że u nas miało być karmienie cycem na żądanie, ale mała cyca nie potrafi ssać i raz było ok a raz taka histeria, że odpuściłam bo i tak muszę ją dokarmiać butelką. Mieszam mleko moje i mm.

Lila ja psikam i czyszcze patyczkiem do uszu i staram sie wietrzyć, daje pampersa pod pepuszek. U nas tez marudno. Caly czas. Przespal 3 godziny i teraz marudno od 16. W nocy tez non stop marudzenie.. wysiadam troche.

A dajesz jakieś kropelki? Bo brzuszek masujesz pewnie.

Dziewczyny gratuluję rozpakowania. Teraz zacznie się jazda.;)

Agula ty się nie bój zostać sama z dzidzią. Zostać z dwójką to dopiero hardcore:p

Padam ale o dziwo humor dopisuje. Mai odpadł kikutek. Cieszę się że jest lato bo nawet jak mam doła to i tak jest lepiej niż jesienią.
Trzymajmy się dziewczyny:-) :)

reklama
Do góry