iwonaimaja
Fanka BB :)
Czekam na małą mam nadzieję ze dzisiaj domek bo już 13dobe tutaj jestem
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A próbowałaś się rozluźnić i zmienić pozycję?A ja od godziny mam bole i w tym czasie bylam juz w wc. Nie staja sie bardziej bolesne ale sa nieprzyjemne. A moj dzis bedzie dopiero o 15 i tyn tez sie stresuje oby przeszly...
Już bierzesz wiesiolek? Ja też mam ale jakoś boję się aż tak ingerować. A skurcze to nic nie tracisz bo one i tak nic nie znaczą w moim przypadku a boląNeedi, Julka - a ja oczywiście nie mam żadnych bóli....noszz...... Tak jak w poprzednich ciążach - przenoszę jak nic. Tylko że mnie po cc nikt nie poda oxy, tylko mnie znów ku...wa będą chcieli ciąć..... Stąd też moje naciski na Tarzana.....i wiesiołek i ruch......i co? i wielkie nic...... Lekarz dopiero 2 środę, to będzie 38+1
Już bierzesz wiesiolek? Ja też mam ale jakoś boję się aż tak ingerować. A skurcze to nic nie tracisz bo one i tak nic nie znaczą w moim przypadku a bolą
Teraz sie troche uspokoily jak pochodzilam. Normalnie jakas masakra ile sie czlowiek musi ostresowac. Niech sie juz calkiem uspokoja.