reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
A ja od godziny mam bole i w tym czasie bylam juz w wc. Nie staja sie bardziej bolesne ale sa nieprzyjemne. A moj dzis bedzie dopiero o 15 i tyn tez sie stresuje :( oby przeszly...

Needi, Julka - a ja oczywiście nie mam żadnych bóli....noszz...... Tak jak w poprzednich ciążach - przenoszę jak nic. Tylko że mnie po cc nikt nie poda oxy, tylko mnie znów ku...wa będą chcieli ciąć..... Stąd też moje naciski na Tarzana.....i wiesiołek i ruch......i co? i wielkie nic...... :( Lekarz dopiero 2 środę, to będzie 38+1

Needi, Julka - a ja oczywiście nie mam żadnych bóli....noszz...... Tak jak w poprzednich ciążach - przenoszę jak nic. Tylko że mnie po cc nikt nie poda oxy, tylko mnie znów ku...wa będą chcieli ciąć..... Stąd też moje naciski na Tarzana.....i wiesiołek i ruch......i co? i wielkie nic...... :( Lekarz dopiero 2 środę, to będzie 38+1
Już bierzesz wiesiolek? Ja też mam ale jakoś boję się aż tak ingerować. A skurcze to nic nie tracisz bo one i tak nic nie znaczą w moim przypadku a bolą

Iwinaimaja, mam nadzieję, że wyjdziecie do domu:)

U mnie noc w miarę, ale bóle mam cały czas. W pierwszej ciąży nie miałam w ogóle, teraz od miesiąca twardy brzuch a bolące, jak na okres, doszły od jakiś dwóch tygodni.

Jakaś burza podobno do nas idzie... ja od wczoraj siedzę w domu, dziś też nie wychodzę, bo bym padła.

A w ćwierć finale, jak wiecie gramy z Portugalią i mamy naprawdę ogromne szanse na pół finał, no i mam polewkę z męża, bo chciał tv kupić w media markt a nie kupił:p I jak wejdziemy to by kasę z powrotem dostał hehe

Już bierzesz wiesiolek? Ja też mam ale jakoś boję się aż tak ingerować. A skurcze to nic nie tracisz bo one i tak nic nie znaczą w moim przypadku a bolą

Biorę, bo trzeba go kilka dni łykać, żeby to miało sens.
A takie skurcze pzepowiadające, to trening, a mój organizm znów go omija. I czeka mnie powtórka z rozrywki - potwornie długi poród.....

nieufna - Ty będziesz rodzić sn? U mnie pięęęękne słońce..... ;-)

Kkasiulka Pozamykaj okna bo wpuszczasz do domu gorące powietrze i będzie jeszcze gorzej
Neddi ja chcę Twój przelotny deszcz !!!
Gwiazda Ja też bym została :)

reklama
Teraz sie troche uspokoily jak pochodzilam. Normalnie jakas masakra ile sie czlowiek musi ostresowac. Niech sie juz calkiem uspokoja.

W sumie masz jeszcze troche czasu......Trening juz masz ;-)

Jodełka - juz pozamykane ;-) W nocy się wietrzyło, ale pomimo burz i deszczu nic nie jest lepiej......uuuuffff......

EDIT
Serio sadzisz, ze mamy szanse z Portugalią?? ja wiem, że nie popisali się na tych mistrzostwach, no ale taki zespół...... Na meczu ze Szwajcarią byłam pewna wygranej, choc trochę mniej w tej dogrywce, bo widać było zmęczenie...ale! najważniejsze, że sie udało :-) :-) :-) Pieknie grali!

Ostatnia edycja:
Do góry