BasiaJulia
Fanka BB :)
Julka, szybko minie, nawet nie będziesz wiedziała kiedyU mnie dopiero 35 i 6 dzien..
Lila, straszne! Ale trzymam kciuki za pozytywne ktg. Dobrze, że już wiesz, że szpital, w którym będziesz rodzić jest zupełnie inny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julka, szybko minie, nawet nie będziesz wiedziała kiedyU mnie dopiero 35 i 6 dzien..
witajAgula, u Ciebie jest mniejsza różnica a ja nie wiem na co się tak naprawdę nastawić, choć wiem, że to od dzidziusia zależy. Zobaczymy, co będzie bliższe prawdzie, bo słyszałam, że osobom z regularnymi cyklami faktycznie się sprawdza bardziej termin z om.
nie poddawajcie się dziewczynkiMojej nastce strasznie sie ulewa i idzie jej to noskiem do tego nie potrafi zlapac cycka do karmienia
Basia ja miałam termin z om na 9.07 a usg 14.07 w szpitalu wzięli pod uwagę termin z om
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
wpadaj na śledziaBasia witaj.
Iwonamaja próbuj z cycem. Ale szkoda że aż tak się jej ulewa.
Iwona35 dobrze że do domu wróciłaś mimo że z rozwarciem
Kkasiulka o pachwinach to ja już nie chcę myśleć.
Słuchajcie co jem.
Śniadanie owsianka z bananami i ogórki małosolne.
Obiad w miarę normalnie
Kolacja truskawki w śmietanie i małosolne
Wczorajsza kolacja jaja na twardo z majonezem i brzoskwinia
Mąż mi mówi że się zaraz porzyg...am ale jakoś nic mnienie rusza
To się nazywa świnka.
I zaczęłam puchnąć. Super
Ja tak czy tak wole poczekac do cc, niech mnie moze lepiej wczesniej nie bierze.