reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Lila, ale mi stracha narobiłaś, bo pamiętam że na echo serca miałaś jechać... uff, całe szczęscie, że serduszko ok!!! Ale i tak ze zgrozą przeczytałam co wczoraj przeszłaś.
Poważnie??? Recepcjonistka ci ktg robiła??? Ręcę opadają... :( Nic dziwnego, że jakieś niepokojące wyniki wyszły!!
Będzie dobrze! Trzymam kciuki!! Życzę abyś dziś na dobrych specjalistów trafiła!!

Lila, kciuki, nic się nie denerwuj, będzie dobrze!

Julka, spoko, ja też mam jeszcze miesiąc do terminu. W poniedziałek wizyta, zobaczymy jaki stan, bo mam coraz częściej bóle w dole brzucha i skurcze, ale takie lekkie. Brzuch się obniżył i po schodach lżej mi się wchodzi, ale za to jak siedzę, to się śmieję, że z Młodym na kolanach :)

Gwiazda, Aga, Agula, kciuki mocne, czekamy na wieści!

U nas dziś 27 stopni w cieniu, topię się, a tu by trzeba do sklepu wyjść...

Lila kciuki. Nie denerwuj sie, napewno bedzie OK! Ja tak czy tak wole poczekac do cc, niech mnie moze lepiej wczesniej nie bierze..
Upał, upał.. a moj maluszek dzis spokojny..

Agula, u Ciebie jest mniejsza różnica :) a ja nie wiem na co się tak naprawdę nastawić, choć wiem, że to od dzidziusia zależy. Zobaczymy, co będzie bliższe prawdzie, bo słyszałam, że osobom z regularnymi cyklami faktycznie się sprawdza bardziej termin z om.
witaj:)
ja mam termin wg usg na 14 lipca a wg om 30 lipca, cykle od zawsze mam regularne mozna by pode mnei kalendarz układać a jednak obydwie córki urodziłam w terminach usg:) a teraz moge nawet tego terminu nie doczekać. Pożyjemy zobaczymy:)

Basia witaj.

Iwonamaja próbuj z cycem. Ale szkoda że aż tak się jej ulewa.

Iwona35 dobrze że do domu wróciłaś mimo że z rozwarciem:eek:

Kkasiulka o pachwinach to ja już nie chcę myśleć.

Słuchajcie co jem.
Śniadanie owsianka z bananami i ogórki małosolne.

Obiad w miarę normalnie

Kolacja truskawki w śmietanie i małosolne

Wczorajsza kolacja jaja na twardo z majonezem i brzoskwinia:zawstydzona/y:

Mąż mi mówi że się zaraz porzyg...am ale jakoś nic mnienie rusza:biggrin2:

To się nazywa świnka.

I zaczęłam puchnąć. Super 8-)
wpadaj na śledzia:)

reklama
Do góry