biapl
Fanka BB :)
To zwykła wełna owcza która sie w aptece lub na necie kupuje...heilwolle sie to tu nazywa i polecam jak najbardziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z jednej strony chciala bym kompletowac juz wszystko a z drugiej mysle sobie, ze jest jeszcze wczesnie, bo termin na koniec lipca a mam jeszcze caly maj i czerwiec, ale moze spiszeso bie jutro co mi potrzebne i przywioze ciuszki po Mlodym od rodzicow to popatrze co tam jest i juz popiore, a poza yym jak kupie z majowej wyplaty i potem z czerwcowej to juz potem w lipcu zostana same rzeczy ktore sie przypomna.
W sumie moze byc rozna sytuacja a tu nawet ciuszki nie beda poprasowane i poprane
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Iwona powiem Ci ze u mnie zgaga jest 24 godziny. Rannie pomaga na sekundę więc biorę go już w ostatecznościWitam
W nocy meczyla mnie zgaga chyba przez wieczorną pizzę
Do kąpieli kupiłam balneum jakby któraś się zdecydowała to na opakowaniu jest kaczuszka podobno nie uczula nie trzeba też oliwkowac do pupy mam linomag