reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
u nas wybrane od samego początku, Franek i nawet nie myślimy o tym by zmieniać :)
sąsiada mam Franka (cholera ogromna) i kota miałąm Franka to mi teraz jakoś tak ... Staś to teśc wieć odpada, Jaś to wujek męża, niepełnosprawny którym się opiekujemy.. opcja imion teraz modnych wykluczyła się u nas:) aaa jeszcze Antoś to był dziadek męża ale juz jego siostra imie zwinęła;)

hmmm my wybralimy na razie pare imon ale ktore wygra nie wiem....wszytskie ktore wybralismy mi sie podobaja...(Natalka, Oliwia,Julia,Amelia)

Nie znam żadnej Wiktorii, a każde inne imię raczej źle się kojarzy, więc drogą kompromisu wszyscy zaakceptowali Wiktorię, naszą mała wielką zwyciężczynie :D

przy wyborze imon kierujmy sie tym co nam sie podoba nie tym ze ktos tak kiedys mial na imie i to byl czort;)bo to zalezy od rodzicow od wychowania...od charakteru..watpie zeby to bylo tak ze Franio to zawsze czort;)

hmmm my wybralimy na razie pare imon ale ktore wygra nie wiem....wszytskie ktore wybralismy mi sie podobaja...(Natalka, Oliwia,Julia,Amelia)
Natalia- mi sie podoba ale moja ciocia miala tak na imie i zmienila na Ola bo wszyscy na nia wolali Natka i ja to tak zloscilo hehe
Amelia- nie podoba mi sie jak eola sie na Amelie Mela
Julia ladne ale popularne
Oliwia ladne ale ma moja siostra cioteczne
Ja tez mysle nad imieniem dla dziewczynki ale zadne do konca do mnie nie przemawia no moze: Kornelia, Karolina, Antonina, Maja, Nadia, Aleksandra i Marcelina

reklama
Do góry