reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
cześć dziewczyny. ciężki dzień mam dziś, byłam na chwile w pracy i w urzędzie stanu cywilnego załatwić dokumenty...później byłam na poszukiwaniach sukienki i oczywiście nic ma mnie nie ma. załamie się chyba :(

cześć dziewczyny. ciężki dzień mam dziś, byłam na chwile w pracy i w urzędzie stanu cywilnego załatwić dokumenty...później byłam na poszukiwaniach sukienki i oczywiście nic ma mnie nie ma. załamie się chyba :(
ojj pamietam ile mielismy zalatwiania roznych spraw przymiarek...szukanie sukni gajerka..heheh no zamieszanie duze bylo ale fajnie bylo:) Ale sukienki na 2 dzien czy sukni slubnej?bo sie pogubiłam

Mój ma już wszystko, ja na ślub tez. pozostaje jedynie poprawiny tu nie mam ani butów ani sukienki ani biżuterii

Ja wczoraj próbowałam kupić coś na wiosnę, więc wiem jak Ci trudno musi być z sukienką. Bo chciałabyś, żeby Ci się podobało, a jednocześnie żeby się ładnie prezentować i było wygodnie... oby udało się coś znaleźć...

rozumiem:) no to obys cos dostala..ja pamietam na spontana kupilam pozniej pomyslalam w domu ze na poprawiny mozna ja ubrac...i wygladalam super wygodnie...jesli chodzi o bizuterie to juz mozesz stonowanego założyć moze cos co juz masz...Moja kolezanka na poprawiny np miala sukienke taka luzna rozowa do tego czarne kolrale i czarne baletki i mlody tez na luzie...bo oboje byli mega zmeczeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ja chce sukienkę trapezowa a teraz moda na inne i ciężko znaleźć. w sobotę jeszcze pojadę z moim w jedno miejsce i jak tam nie znajdę to już nie wiem. chciałam jakaś jasna, jednego koloru i do tego przyszalec z biżuterią no ale dopóki sukienki nie kupię to i biżuterii nie kupię ;)

Ja tez biegałam szukałam a koniec końców założyłam zamszowa luźna sukienkę taka troszkę z tylu trochę trapezowa jakby no i do tego te meliski gumowe, nie miałam siły sie stroić bo po weselu spałam tylko 1,5h i było na sali mega zimno zreszta na zewnątrz tez. Mężuś miał garniak ale nie ślubny tylko drugi bo w czerwcu podawał siostrzenice do chrztu wiec kupiliśmy mu nowy wiec miał dwa. :-) biżuterii nie miałam w ogóle, nawet nie specjalnie sie umalowałam i uczesalam :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
hmm fajnie..na pewno cos znajdziesz w czym będziesz wyglądać slicznie i wygodnie :) Kiedy masz slub? Oby Wam pogoda dopisala !!!!!Poki co jest fatalnie na prawdę dobijająca pogoda nic sie nie chce...brak slonca zle na mnie wplywa..juz chce wiosneeeeeeeeeeeeeeeeeee

Do góry