reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Przy zwolnieniu podajesz, adres pod którym będziesz w tym okresie przebywać... ZUS to specyficzny twór rządzi się swoimi prawami :/ możesz z nimi iść na wojnę, ale kasy 'od nich' nie dostaniesz!
pierwsze słysze o tym adresie, na zwolnieniu jest adres zameldowania a nie gdzie przebywam

reklama
Bardzo Ci dziękuję! Niestety odpada za dużo cukru :(
boze ja Ci Jolcia wspolczuje na prawde...tak sie zastanawialam ostatnio na tym...jak Ty musisz byc silna bo wiaodmo mozesz miec smaki na cos czego nie mozesz..szokkkk ale nie ma co tu polemizowac jestes silna i wiadomo dla Waszego dobra jak trzeba to trzeba...nie rozmawiamy o tym jogurcie wcale nie byl az taki dobry nie ma czego zalowac!;)

z resztą coraz częściej odchodzi się od zameldowania, liczy się głównie miejsce zamieszkanoa/ przebywania. nie ma się obowiązku przemeldowac. a podobno ma zniknąć obowiązek meldunku

Agnesdem- święta nie jestem wczoraj pochłonęłam całe duże jabłko... zdarzają mi się grzeszki, ale nie jem całej czekolady na raz a pół kostki... Tak tylko dla smaku ;) odkryłam ze mogę zjeść pół kinder bueno... no ale to jako jeden posiłek to za mało dlatego raczej za często jeść nie będę ;)
Już się chyba przyzwyczaiłam do tej mojej 'wyzrerki' ;)

z resztą coraz częściej odchodzi się od zameldowania, liczy się głównie miejsce zamieszkanoa/ przebywania. nie ma się obowiązku przemeldowac. a podobno ma zniknąć obowiązek meldunku
no dobrze ja to rozumiem ale może być tak że tydzień się źle czuje i jestem u kogoś kto mi wrecz pomaga i się mną zajmuje a 3 tyg jestem w domu i co mam podać 2 adresy?

reklama
Do góry