reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Mi też powiedzieli, że kartę ciąży i wynik z gr krwi powinnam mieć zawsze przy sobie... W sumie coś w tym jest, bo w razie czego wpisane są wszystkie dane itd...
Dariazgr, serio aż tak nie dają zwolnień? Dobrze, że są przywileje w pracy. Pewnie gdybym nie musiała pracować ponad siły może bym dłużej pociągnęła....
Dariazgr, serio aż tak nie dają zwolnień? Dobrze, że są przywileje w pracy. Pewnie gdybym nie musiała pracować ponad siły może bym dłużej pociągnęła....
Jolcia_
Fanka BB :)
Agnesdem- a ile węglowodanów i cukru ma ten jogurt?
Zdrowka dla chorych.
Brawa dla Maciusia super.
Zgaga mnie tez nawiedza co raz to czesciej. Z G tez mialam problem. Wczoraj wpadla kolezanka z torba ciazowych ubran. Maz stwierdzil o jezuuu ile tego. No i kolezanka po pol roku staran zobaczyla II kreseczki. Hurrra! Milego dnia!
I powolutku dziewczyny. Oszczedzamy sie!
Brawa dla Maciusia super.
Zgaga mnie tez nawiedza co raz to czesciej. Z G tez mialam problem. Wczoraj wpadla kolezanka z torba ciazowych ubran. Maz stwierdzil o jezuuu ile tego. No i kolezanka po pol roku staran zobaczyla II kreseczki. Hurrra! Milego dnia!
I powolutku dziewczyny. Oszczedzamy sie!
sklad jogurtu: mleko, cukier, owoce 8,3%, chrupiace musli orzechowe,Agnesdem- a ile węglowodanów i cukru ma ten jogurt?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
pospalam chwile bo w nocy nie mogłam w ogóle spać. Aga słyszy się o tych kontrolach, aż strach...
reklama