reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

patuska, jadę do dr Dudarewicza, prywatnie, ale wiem, że w jakimś szpitalu też przyjmuje. Wszystkie kobiety go polecają, jako świetnego specjalistę w usg (szczególnie ważne dla mnie).

reklama
Mi też powiedzieli, że kartę ciąży i wynik z gr krwi powinnam mieć zawsze przy sobie... W sumie coś w tym jest, bo w razie czego wpisane są wszystkie dane itd...
Dariazgr, serio aż tak nie dają zwolnień? Dobrze, że są przywileje w pracy. Pewnie gdybym nie musiała pracować ponad siły może bym dłużej pociągnęła....:p

Zdrowka dla chorych.
Brawa dla Maciusia super.
Zgaga mnie tez nawiedza co raz to czesciej. Z G tez mialam problem. Wczoraj wpadla kolezanka z torba ciazowych ubran. Maz stwierdzil o jezuuu ile tego. No i kolezanka po pol roku staran zobaczyla II kreseczki. Hurrra! Milego dnia!

I powolutku dziewczyny. Oszczedzamy sie!

Dziewczyny od 3 m-cy jestem na l4 i dzisiaj miałam kontrolę. A miałam wychodzić do sklepu uff

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

reklama
Kontrola z SUZu czy jestem w domu bo mam l4 i muszę siedzieć w domu. Szybko się pojawili. Do koleżanki co miesiąc pukali aż do rozwiązania.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Do góry