reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2012

hello wieczorkiem:)

k_asica83, te bobomiganie superrrrr też spróbuję, a jak Twojej małej idzie ?
Alergolog kazała zrobić testy z krwi na panel alergologiczny, więc jutro idziemy+ maść jakaś robiona+kropelki jakieś na alergie. Na bank to alergia tylko teraz treba odkryć co, może to być pokarm,roztocza,sierść itd:/ mąż jest uczulony na pyłki więc powiedziała że mały jest w grupie podwyższonego ryzyka. Za 2 tyg do kontroli z wynikami oby coś wyniki pokazały!!!!!!
Ciekawe czy Patrysi nie będzie nic po jogurcie? daj znąć jakby coś było i jakie objawy wystąpiły:)
A nie przejmuj się rodzinką i gadaniną nigdy się nie dogodzi każdemu:/

u nas dziś dzień jak co dzień, zabawy, trochę marudzenia i lekarz, teraz właśnie słyszę że się obudził idę kąpać jeść i lulu:) jutro rano na te badania idziemy.

reklama
Jeśli chodzi o te bobomiganie, to pierwsze jakieś takie mocno widoczne rezultaty mają być dopiero po ok miesiącu. Trzeba dzień w dzień powtarzać i czekać, więc jest to metoda dla cierpliwych. :-) No i wymaga sporo czasu :-) Zobaczymy.

Czyli ten alergolog nie okazał się taki zły. Dobrze, że macie do zrobienia panel alergologiczny. Po nim będzie wiadomo więcej.

Ostatnia edycja:
zuzaduza,my też lecimy na pampersach active baby 3, na noc zakładam 4 i jest git, bo ona mi rano lubi taką kupę pocisnąć aż po pachy, a w 4 się wszytsko mieści. Z resztą mam jescze parę sztuk 3 i przechodzę na 4, bo wydają mi się wygodniejsze i tak pięknie pachną:-D emila spi na brzuchu więc te pieluchy dają u nas radę, nigdy ich nie przesikała:tak:

optimistic, a przybiera coś mimo tego, że tak mało je? A lekarz co na to? Może taka jego uroda, mój mąż też był chuchro a teraz chłop jak dąb, prawie 100kg żywej wagi:-D:-D

zonka, to aż tak już zasuwa? :szok: omg, mnie przeraża jak moja ruszy bo nie mam tu warunków do raczkowania, teraz bawi się na naszym łóżku, jak zacznie być mobilna to łóżko już nie wystarczy a nie wyobrażam sobie jakby miała chodzić po tym zimnym mieszkaniu (moi teściowie w ogóle nie włączyli jeszcze kaloryferów tej zimy:szok:)

mi się młoda znowu obrzygała:-( a przed chwilą z rykiem się wybudziła z nocnego snu, eh. smaruje jej te dziąsła a ona śpiewa 'ojojojoj' albo 'ałaałaała' :-D serce się kraja - niełatwo jest być bobaskiem:-(

halo, halo, koliber a Ty gdzie się podziewasz?

Ostatnia edycja:
hej paprotna widzę że u Ciebie podobnie jak u mnie, my też mieszkamy z teściami i obie mieszkamy we Wrocławiu, proszę jaki ten świat mały. My marzymy już o własnym mieszkanku, może być malutkie byle własne, ale do stycznia musimy dotrwać:-(

kropeleczka no widzisz, to można by rzec, że rozumiemy się bez słów:-D jakoś trzeba przetrzymać, miejmy nadzieję, że szybko to minie bo czasami już wymiękam. mam super męża ale teściową do du*y:confused2:

paprotna współczuję i życzę wytrwałości..kurcze sorry ale że im nie szkoda małej..trzymaj się mocno bo to na psyche wpływa,oczywiście masz nas :-) :-):-)

Pampersy 4 activ my też używamy,kupiłam nawet majteczki też 4 i teraz zakładam na noc te majteczki zobaczę,są grubsze więc może dadzą radę :-)

kasica 83 fajna ta pioseneczka ,małemu bbardzo przypasowala ,
Dzisiaj zobaczyłam że pół roczkowa rocznicę Wiktorka będę na wyjeździe :-:)-:)-(
Że wcześniej tego nie skumalam to bym przełożyła,a teraz to za późno.straszny babol :-(
Jutro rano 1 mleko oznaczone 2 i jednak ha.lepiej nie ryzykuje jakiś zachowań niewiadomego pochodzenia pod moja nieobecność.Mały śpi,po kąpieli czysciutki ,zwymiotowal 3 razy.spiacy taki a tu co po przebraniu go kladlam to on znowu..biedaczek z takim paskudnym smakiem w ustach spać..

Dziewczyny czy po ciąży zmieniły Wam się pięty,tzn skóra .ja mam masakrę,nie mogę doprowadzić do normalnego stanu..przeraża mnie to..

reklama
Odnośnie wagi Bartusia to prawie od samego początku przybierał mniej, trochę badań porobiliśmy wszystko było ok, w sumie tak mało nie jadl a jakoś nie tył za bardzo, to nie wiem co teraz będzie, jak je mniej, dla lekarki tak jak pisała zońka dzieci przez pewien czas mogą nie mieć apetytu a on do tego był na antybiotyku więc to może być również z tym związane albo ZĘBY :laugh2:
kolorowych snów życzę ...

Do góry