reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2012

Nadalka, Zuzieduzej chyba chodziło o to, ze pisała w wątku pogaduchy lipcówek i nikt jej nie przywitał.. z reszta od jej wypowiedzi zaczyna się ten watek, lipiec 2012:tak:

sory, ze sie wtracam, ale mysle ze o to chodziło w jej wypowiedzi.

reklama
Nadalka, Zuzieduzej chyba chodziło o to, ze pisała w wątku pogaduchy lipcówek i nikt jej nie przywitał.. z reszta od jej wypowiedzi zaczyna się ten watek, lipiec 2012:tak:

sory, ze sie wtracam, ale mysle ze o to chodziło w jej wypowiedzi.
nie szkodzi.

Jak zuzaduza napisała na pogaduchach to my byłyśmy w trakcie przenosin. Dlatego nikt nie odpisał.

Nadalka
Chyba masz problem że zrozumieniem tekstu.nie będę już pisała na ten temat.

Koliberr Witamy :-D :-D :-D i zapraszamy inne lipcowki :-D

Witam się że wszystkimi lipcowkami :-D
U nas pobudka o 3 kolejna o 4 i niechętnie chciał spać,dałam mleko i spał do 7:20,chyba był głodny bo mało zjadł wieczorem,niedługo pewnie zasnie:-D

Super dzieciaczki macie zdjęcia w galerii są mega :-D ja może uchwyce mojego szkraba na czworaka to wrzuce :-D

Ja od dzisiaj uczę małego zasypiania w lozeczko,zyczcie wytrwalosci :-Dhehe

Ostatnia edycja:
Hello porannie:)

Koliberr witam:))) to masz dzieciątko jeden dzień młodsze od mojego:) i ma już ząbki fajnieeeeee, u nas cisza na razie :p

U nas nocka super pierwsza poubka o 6, zjadł i wzięłam go do siebie, ale się wiercił i wiercił aż zaczął mega płakać...ja patrze a tam kupaaaaa heh przepbrałam, poprzytulałam i jak ręką odjął zasnęliśmy do 8...trochę poleżeliśmy sobie, ale mnie ta godzina nie spania wybiła z rytmu no ale nie ma co narzekać, teraz piję kawkę i zabieram się za kaszkę, bo Danilek już stęka, że czas na śniadanko:))

wczoraj odkryłam, ze jest uczulony na jagody, zjadł ten pyszny deserek, a dziś ma zaczerwieniony policzek, który już był blady od paru dni, bo ma na nim taki szorstki placek, który się zaognia, za tydzień do alergologa idziemy, bo dermatolog nie pomół, ale teraz wiem, że jagody są jednym z ogniw uczulających :/:/

zuzaduza powodzenia w usypianiu, jest to mega wygodne odłożyć i śpi, u nas musi mieć kocyk do przytulenia i smoja, przytula się do niego i w mig śpi:) i czekamy na fotki na czworaka :D:-)

zuzaduza, uuu to poważna sprawa. wytrwałości życzę i pamiętaj, że najgorsze pierwsze 3 dni:-) a czymże one są w morzu dni spokojnego odkładania dziecka do łóżka na drzemkę:-D:-D powodzenia!!

sss16, haha a moja jak uwali kupsko, to jesli tego nie wyczuje to mogłaby w tej kupie siedzieć cały dzień, w ogóle jej to nie przeszkadza:szok::zawstydzona/y:

sss16, haha a moja jak uwali kupsko, to jesli tego nie wyczuje to mogłaby w tej kupie siedzieć cały dzień, w ogóle jej to nie przeszkadza:szok::zawstydzona/y:[/QUOTE]

paprotna, mój z reguły też właśnie ,,lubi" sobie w niej poleżeć, ale jak już za długo to się wkurza, a że chciałam go ululać w tym kupsku no to się mega wkurzył heh a tak mi się nie chciało wstawać i tam w tą pieluchę zaglądać to potem miałam za swoje ;p:-D

Witam się z "rana". :-) U nas bez zmian :-) Noc przespana, o 6 na śpiocha i pospałyśmy do 9 rano :-D Wiem, wiem Ja to mam śpiocha :-)
Dzisiaj zmykamy na spacer. Na szczęście jest tylko -5 więc spokojnie można się poszwendać, bo po wczorajszym siedzeniu w domu aż mnie roznosi.

koliberrr witamy

zuzaduza życzę wytrwałości i to baaardzo. Tym bardziej, że sama muszę zacząć walkę z tym zasypianiem. Ja niestety nauczyłam małą zasypiania na rączkach, więc muszę bujać te moje 9kg. W łóżeczku od razu się „męzi” i ssie palce (z tym walczę od 2 miesięcy – na razie bezskutecznie :-()

sss16 Fajnie, że od razu reaguje. Moją potrafi wywalić dopiero na 2-3 dzień i wtedy się zastanawiam od czego, a może ja coś zjadłam. Istna zgadywanka

Ja od dzisiaj uczę małego zasypiania w lozeczko,zyczcie wytrwalosci :-Dhehe[/QUOTE]

Ja od wczoraj i jak na razie same porażki, choc konsekwencji mi na ogół nie brakuje. Twarda sztuka się trafiła:cool:

reklama
Do góry