reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2012

Moja tak jak u Was - jeszcze nie raczkuje, nie przewraca się :no: ale ja zwalam na to, że my duże baby jesteśmy i mamy cięższą pupę :-D:-D:-D Co do pisków, to ja już czasami nie wyrabiam i mi głowa pęka, bo od jakiś 2 tygodni to się zrobiła taka gaduła, że szok. Do tego wydaje okrzyki euforii, że aż mamę straszy i charczy jak "laleczka chucky" :-D:-D:-D Na początku się tego bałam, że coś jest nie tak, ale ona tak po prostu ma :-) Jakąś taką fazę złapała.

reklama
w końcu jakoś milej na tym forum się zrobiło, przespanej nocki wszystkim życzę, idę wypoczywać na kanapie przed tv z piwkiem w ręce a mąż niech się trochę Bartusiem zajmie :-)

Hej,

O rany ile postów naskrobałyście:szok:Fajnie, że atmosfera oczyszczona.
My już po szczepieniu,wszystko ok., teraz dopiero jak mała skończy rok, więc spoko. Zmartwiłam sie ciut, bo przez tydzień nic nie przybrała na wadze, a nawet 20g spadła. Lekarka powiedziała, że to może być przez niedawną infekcję oraz po prostu w granicach błędu (przed wyjściem z domu walnęła spore kupsko) Postaram sie wyluzowac i nic sobie niepotrzebnie nie wkręcać.

Moja Zosia non stop na brzuszku, super opanowała pełzanie do tyłu, do przodu wcale, więc ja podkładam jej moje dłonie pod stopy, ona od nich sie odbija i tym sposobem jedzie do przodu unosząc pupę. To jej, mam nadzieje, trochę pomoże załapać na czym to całe raczkowanie polega. A i ostatnio non stop piszczy. Juz kiedyś miała ten etap, ale znowu wróciło. Ostatnio tak piszczała, gdy rozmawiałam z mama przez telefon, to mi mama powiedziała, że by chyba zwariowała słuchajac tego cały dzień. :-D

Paprotna, jak tam? ja się bardzo cieszę, że jednak się zdecydowałaś pisać. Wyczuwam w Tobie dobrego ducha;-)

Kemyt, zdrówka dla Was!

Patili, dzieki. Pisząc na forum publicznym cały czas jestem świadoma, że KAŻDY może to czytać, dla mnie jest i zawsze było to po prostu oczywiste, mam wyobraźnię. Pozdrawiam;-)

Ostatnia edycja:
Patili, dzieki. Pisząc na forum publicznym cały czas jestem świadoma, że KAŻDY może to czytać, dla mnie jest i zawsze było to po prostu oczywiste, mam wyobraźnię. Pozdrawiam;-)[/QUOTE]

no właśnie nic nie chciałam mówić, ale dla mnie też to jest raczej logiczne, że forum publiczne jest publiczne, chyba tego już w podstawówce uczą:p

Zonka, no właśnie myslalam o was, fajnie ze wszystko ok z zosia;) z tym spadkiem wagi to pewnie tak jak lekarz mowi, nic sie nie boj, moja tez nic nie przybierala ostatnio, dopiero na dniach cos drgnelo. Dobrego ducha mowisz wyczuwasz? Hehe to jest mi bardzo miło;*
Patili witam cie I dzięki za posta, ja raczej nie zapomne ze obserwuja mnie tysiace oczu;d choc watpie żebyśmy były aż tak popularne;d

Sory za bledy ale moj chlop spi I zabronil klikac, wiec czytam na kompie a pisze z telefonu;l

kasica, pytałam lekarki dziś o szczepienie na rota- powiedziała, że do 24 tygodnia życia można,ale upewnij się jeszcze u swojej

hej babeczki, ja po długiej nieobecności piszę bo my od wczoraj siedzimy u mojej siostry i kilka dni jeszcze tu spędzimy, dostęp do neta troszkę mamy ograniczony ale staram się doczytać. Moja też szykuje się raczej do stania zwłaszcza jak się ją złapie pod pachami. Gada po swojemu jak najęta i śpiewa rozkosznie do obcych taki słodziak zwlaszcza poza domem.

Moja tez gada jak najeta, piszczy tak ze mi bebenki w uszach pekaja ale to jest tylko wtedy jak ma dobry humor. Trafil mi sie taki maly ciagle wsciekajacy sie:wściekła/y: czlowieczek , ktorego kocham ponad wszystko:-D Chciaz , tak od ok. miesiaca nastapila poprawa , niunia juz tak czesto sie nie wscieka;-)

reklama
nadalka nie będę ciągnęła wątku,ale przykładem nie swiecisz ,a chyba byłoby dobrze moderatorko :-) a co do koleżanki która uważa że powinniśmy być pokorne,to wyluzuj i pouczenie zostaw dla innych tych którzy powinni się osobiście Tobie klaniac .
Nowe czy nowsze wszystkie jesteśmy ważne.
Koniec

Dzisiaj odwiedziła nas teściowa i Wiktorek obrazu pokazał co potrafi a mianowicie podnniósł się na kolankach i do tyłu i znowu i znowu i pokonał w ten sposób niemały odcinek :-):-) wspak :-):-)

Do góry