reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

mam pytanie, kiedy wrócą pokasowane wątki?
jak tu weszłam to na początku myślałam, że zostały gdzieś przeniesione, ale widzę że nie, ktoś je usunął :wściekła/y: i jeszcze jedno pytanie, jakim prawem ktoś to zrobił? bo rozumiem, że można przez przypadek usunąć coś raz, ale kilka to już chyba z premedytacją

reklama
tiffi - w skarzysku mieszkaja - wlasnie sie pakujemy bo jutro wracamy do domku

mojej julce kupilam czapke w smyku rozmiar 44-46 bardzo fajne maja i nie duzo dalam bo okolo 20 zl

tiffi ja kupiłam większą 340 i tylko ich używam. Andrzej na noc je około 300 ml. (260-270 woda) mleko+kaszka, a i tak się budzi w nocy na jedzenie.
peemka to dobrze, że z Antkiem już ok. Ciotka terrorystka?:-D
kasiamaj zdrówka dzieciaków

witam weekendowo,
wreszcie dziś piątek, a że dziś 1 kwietnia to i parę osób udało mi się wkręcić, więc humor mam dziś trochę lepszy, a w pracy robiłam dziś wszystko, żeby wyglądało, że coś robię, bo sakramencko nic mi się nie chciało :-)
Ciotka dziś pojechała, więc mamy wolną chatę, ale juto do teściowej jedziemy, więc raczej nie wypocznę :nerd:
W końcu wyjaśniła się sprawa zaginionych wątków, bo przez chwilę czułam się odrzucona :eek:
agatka_natalia ciotka jest typową malkontentką, ciężko jej dogodzić i na dłuższą metę jest mecząca, ale ma jedną podstawową zaletę - ma dużo wolnego czasu i może się w chorobie Antkiem zająć :-) mam nadzieję, że z uwagi na wiosnę, będzie trochę mniej wirusów, bo przez te choroby małego przybyło mi ostatnio kilka siwych włosów :-)

joaszka wiem co przechodziłaś, bo moja ciotka podczas wizyty u nas zasypywała mnie całymi garściami dobrych rad, i na każdym kroku stara mi się udowodnić, że czego się nie tknę, robię nie tak :dry: a co do pracy, to będzie dobrze, mnie też ktoś zastępował, ale z tego co zastała, wywnioskowałam, że średnio sobie dziewczyna radziła:dry:

jedyneczka mam nadzieję, że najgorsze za nami, choć to zapalenie płuc na zdjęciu rtg wyszło, bo osłuchowo podobno było ok :tak:

kasiamaj zdrowia dla maleństwa :-)

Co do moderatorów, nie ważne kto nim zostanie, ale niech już normalna atmosfera się zrobi na forum:-) a poza tym wreszcie wiosna idzie :-)

Ostatnia edycja:
ja powroce jeszcze do skasowanych watkow

ja zalozylam watek o fotelikach ale za chiny nie wiem jak mozna go usunac i przekopalam caly watek zeby zobaczyc opcje usun i nic takiego nie znalazlam wiec mysle ze tutaj pomogl moderator moge sie mylic ale ja jestem moderatorem na innym forum i tylko ja moge usunac watek i nikt inny zaczynam watpic w to ze uzytkownik mogl skasowac swoja wypowiedz i zalozony watek.

Jutro wracam do domu od tesciow i zaraz lece do pracy bo musze rozliczyc pracownikow i przez ten tydzien laby narobilo mi sie zaleglosci wiec weekend bedzie pracowity :(

Julka moja od wczoraj zaczela nocnikownie tesciowa ja sadzala robi siusiu i kupke do nocniczka i chyba lubi nocnikownie. Przez te chodzenie przestala wogle siadac zeby ja posadzic to trzeba niezle sie napracowac tak sie prezy przy siadaniu i beczy ze szok.

Ok uciekam spac bo czeka mnie jutro dluga droga i rano trzeba wstac

peemka - chyba nie bedzie juz tutaj ok miejmy nadzieje ze admini przywroca watki bo byly tam tez moje wypowiedzi jak i innych cenne wskazowki nawet watek z wozkami skasowany - niby dorosle osoby a zachowuja sie gorzej niz nasze lipcowe dzieciaczki

że co tweenie? ja tam nadal uważam, że Mysza na prezydenta :-D praktykę już ma, manto też dostała, więc nic jej już nie ruszy :laugh2:
I też uważam, że dwie moderatorki to bardzo dobry pomysł, jak jedna nie może, to druga jej pomoże ;-)
ja tak przelotem teraz, Maruda w końcu poszła spać, a ja muszę chatę ogarnąć, bo zaraz wyjdzie wszystko z siebie. Postaram się wieczorem konkretniej odpisać, o ile M pozwoli ;-) Jutro basen, potem goscie, w niedzielę jedziemy mierzyć foteliki, więc w weekend mogę nie być

tweenie dzięki, ale ja podziękuję. Nie chcę żeby potem akcja sie powtórzyła, i co złe to mysza. Ja się do "władzy" nie pcham, bo mnie nie wychodzi :-p Może sasanka by chciała ? Piszesz, że gdzieś moderujesz, więc wiesz co i jak ;-)

reklama
Mysza - za chiny nie ma mozliwosci skasowania postu swojego sprawdzalam no chyba ze slepa jestem to powiedzcie jak sie kasuje bo ja nie widze tej opcji.

co do moderowania moge sie zgodzic nie ma sprawy tylko nie sama musi ktos byc jestem moderatorem forum wozkowego :)

mysza - jesli sie ty zgodzisz ze mna moderowac to ja sie zgadzam moze ktos jeszcze dolaczy ?? i olej docinki innych :)

Do góry