MMmmMM Mi w szpitalu kazali do konca 3 miesiaca.
Od poczatku wiedzialas, ze nazwiesz synka Michał? My dopiero, jak maly mial kilka dni i trzeba bylo go wkoncu zarejestrowac to sie zdecydowalismy na to imie, wczesniej bylo kilka innych pomyslow m.in. Piotr i Adam, ale jak sie przyjerzelismy malemu to doszlismy do wniosku, ze wyglada, jak Michałek
agatka_natalia Tak
A co Ty tez??
Ja juz od rana nanogach, co prawda Michaś spał od 21 do 5.30
(mam nadzieje, ze mu sie to nie zmieni :-) ), ale po porannym karmieniu M zebralo sie na pogaduchy i wspolne sniadanko wiec sie poswiecilam i wstalam ;-)
Musze dzis wkoncu zamowic malemu kombinezon na zime, moze jakies rady od tych ktore juz kupily? Ja poki co wiem tylko tyle, ze musi sie go latwo zakladac, bo juz powoli mam dosyc tego ubierania, w lato bylo super: body ewentualnie pajac i tyle a teraz...czasami az mi sie odechciewa wychodzic, jak pomysle o tym pakowaniu Michasia w te bety, zreszta on tez chyba srednio to lubi
Aaaa doczytalam na innym watku, ze tam jest mowa o kombinezonach
A mam jeszcze do Was takie pytanie, pisalyscie wczesniej o tym, jak ubieracie teraz dzieciaki, ja ubieram podobnie tzn. body, pajac bawelniany i na to pajac welurkowy albo polarkowy i przykrywam malego kocem. A Wy czym przykrywacie? Mam tez spiwor do wozka (Jedo), ale wydaje mi sie, ze chyba jeszcze za cieplo na niego? Jak myslicie?
Milego dnia!!! :-)