reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ewcik jak to kupiłas????Ja chciałam taki przybornik z kieszonkami, przywiązywany do lóżeczka. Zrób zdjęcie swojego...
Wczoraj zmolestowałam w końcu M, bo już mu położna nagadała, że sex pomoże zarówno mi jak i dziecku w czasie porodu....:-) Aż pospałam sobie po tym wszystkim dłużej:tak:
Ale dzisiaj chciałam sprawdzić konto internetowe bankowe i zablokowałam sobie:wściekła/y:Zadzwoniłam, ale nie pamiętam jakiegoś hasła telefonicznego i dupa...

reklama
Cześć dziewczęta

wpadam sie przywitać i uciekam już :( bo dzisiaj pare spraw mam do załatwienia i do tego jeszcze balagany do sprzątnięcia :/
Miłego dnia

witam:)

jestem mega podekscytowana i troche zla(przepraszam,z e tak od razu zaczynam od siebie..ale malo mam czasu:) - moja coreczka jedzie dzis nad morze-na jeden dzien ...pierwsza taka powazna jej wyprawa ma 4 l...a zla jestem,. bo jak byly upaly...tak dzis leje!

Gracjan po urodzeniu bedzie spal w lozeczku w naszej sypialni...pewnie tak z rok...pozniej idzie na swoje :D

magdzia 2 tyg po terminie nie może Cię trzymać, najpóźniej 6 dni po terminie musisz się zgłosić do szpitala:tak:

mruczka z racji remontu nie mogę zlokalizować kabla do aparatu, ale może znajdę w necie ten przybornik, to wkleję link.. mój jest taki właśnie do przywiązania, może o inny Ci chodziło..

Witam z ranka ;-)

ania pestka obys doczekala na m

tetina dzieki wielkie za cieple slowa, mam nadzieje ze gdyby nie hormony nie byloby tak zle

jedyneczka a ze mnie sie smieja ze mam obsesje czystych wlosow makijazu i zrobionych paznokci a tu prosze pani rybek nie je :-D
co do koszulek zawsze mozesz sie przebierac w trakcie ;-) ja biore dwie jedna tunike wiazana z przodu i druga taka bawelniana sukienke tylko co za tylek ale z duzym dekoltem i lubie ja bardzo coz przy tych wlosach i pazurkach a i jeszcze makijazu jakos sie musze prezentowac przynajmniej od pasa w gore :-D
M sie poprawil juz w nocy cos mu chyba zaskoczylo ale nie chwale bo znowu bedzie klops, ciekawe czy on tez tak na mnie narzeka :confused:

maruska niestety w tym temacie nie pomoge :-(

louise sprobuj kupic na zgage gealcid mnie pomaga a rennie tez nie dziala

aneta melduj co tam

kama poszlo juz mam nadzieje i szczesliwa rozpakowana odpoczywasz

magdzia cierpliwosci jesli masz cykl dluzszy niz 28 dni moze byc powyzej 40 tygodni

atabe co tam u was???

w zdecydowanie lepszym humorze :tak: ale gorszej formie :zawstydzona/y: chyba mnie ugotowalo dzis w nocy normalnie obudzilam sie spocona jak mysz :szok: (sorki mysza) moglabym sie wykrecac z wody, gdyby plodowe przechodzily przez skore pojechalabym do szpitala :-D
Co do jedzenia to o dziwo zglodnialam no musialam wstac ok 1 w nocy i zjesc platki kukurydziane z zimnym mlekiem a m sie smial zebym sie przypadkiem nie przejadla, nie cierpie jak sprawdza co jadlam bo czuje sie wtedy jak mala krnabrna dziewczynka, co ja poradze ze nie mam apetytu i tak nie widac tego po mnie :tak:
za to chcice na pepsi mam nadal :tak::tak::tak: potem zgage okropna ale pepsi wygrywa :-D

Milego dzionka

hejka dziewczyny:)

Aneta pisała ,że rano zrobili jej lewatywę i dali kroplówkę z Oxy i kazali isc na porodówkę-miejmy nadzieję,że coś sie rozkreci...Trzymajmy za nią kciuki,żeby Michałek szybko zdecydowal się wyjść
Kama jak tam??
Jakieś wieści od Atabe?Jagódka juz zapewne przy mamie:)

A ja mam mega alergię-kicham,oczy popuchnięte i nic mi sie dzisiaj nie chce-a tu trzeba się na spacer wyszykować.
Dzisiaj piątek to pewnie ktos nas odwiedzi ze znajomych .....
Dziewczyny z moim pokarem coraz gorzej-i coraz więcej muszę dokarmiac,ale juz sie z tym powoli godzę,że mała niedługo będzie na modyfikowanym.U mnie wszystkie kobiety w rodzinie miały z tym problem-no co zrobić/
Ashika też mam ochotę na pepsi-i tez sobie na jedną małą dzisiaj pozwolę.
Miłego dnia dla wszytskich

to trzymamy mocno kciuki za Anetkę- za szybki i jak najmniej bolesny poród:tak:

madzik współczuję tej alergii-tyle tego teraz lata w powietrzu, więc nie dziwię się, że tak źle się czujesz

Cześć dziewczyny,
WItam się na moment i znikam... Mam gromadkę w domu.
Może jednak dziś wylądujemy na plaży (oczywiście ja w głębokim cieniu ew z nogami w zimnej wodzie)! A ppotem gin- zobaczymy co z ta opuclizną (buty już 3 rozmiary większe!!!!!!!!!!!!!! Sód w moczu poniżej normy to podobno krążenie albo nerki...) Miłego dzionka lasencje!

Mammi- wielkie gratulacje.
Kama- trzymaj się dziewczyno! Współczuję ale wierzę ze dziś będziesz miała to już za sobą! Buziaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anetka- i za ciebie kciukasy mocno zaciśnięte!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, u mnie dalej jak było, brzuch nieco boli jednak to nie jest jeszcze ten ból. Boli mnie nieco głowa ale to od niewyspania, do tego chyba mnie nieco przewiało bo gardło mnie nieco szczypie...
Idę niedługo do kosmetyczki żeby w razie W wyglądać jak człowiek, potem muszę dzwonić do fryzjerki i umawiać się na włosy.
Pozdrawiam:)

Do góry