reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Jestem po poludniu

mruczka pj chyba sie jej to autko bedize rysowalo a jak kolejny raz zaparkuje to straz miejska

aisim ja sie z auta wygryzc nie dalam a na pytanei co zrobie jak sie zaczna skurcze odpowiadam : parkuje na poboczu dzwonie po taksowke zamykam auto i jade do szpitala dzwoniac po meza. Jeszcze czego niech sie sami pouziemiaja juz tiffi pokazala gdzie ma zakaz wychodzenia z domu :-)

ewcik obys net szybciutko miala

jedyneczka no mnie tez walnelo i sie zakochalam od nowa chyba, ale to pewnei chwilowe bo za chwiel na porodowce pewnie go zneinawidze i zwyzywam bo rodze SN a znieczulenia boje sie jak cholera nigdy wiecej nic w kregoslup :no::no::no:

tiffi G R A T U LA C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

fajnie wrocic i przeczytac cos optymistycznego, a my sie wybieramy na spacer do parku z synkiem, ale ten drugi cos znowu zaczyna dawac czadu jak wczoraj :-( ehh mam go gdzies (tzn w brzuchu :-D) wczoraj podporzadkowalam mu wieczor dzis cos dla drugiego dziecka ma byc.

tiffi GRATULACJE:-) wspaniała wiadomość:tak:

louise sól ma być a takim właśnie ampułkach:tak: co do patyczków, to u nas na SR mówili, żeby absolutnie nie używac, że można tym tylko dzidzia zaszkodzić.. lepiej delikatnie uszka gazikiem przetrzeć, same małżowinki i to, co ewentualnie wypływa z uszka, a nie tak głęboko

ewcik dzieki :-) u nas niby mowila ze patyczkiem mozna ale tylko po wierzchu-bron boze gleboko zeby nie wkladac. ale ja o tych patyczkach to do pepka bardziej myslalam i noska tez po wierzchu-jak to polozna powiedziala-tyle co widac.
to z sola mi ulzylo :-)

ashika no jawka ze drugiemu synkowi tez sie cos nalezy-a tobie tez spacerek dobrze zrobi na pewno :-)

ale ten dran maly mi sie rozpycha-no tak mam juz skopane zebra i pecherz ze nie wyrabiam. i jeszcze mnie skrobie gdzies z boku przy kosci miednicowej...:szok:

reklama
Wow ledwo co wrocilam siadam na BB a tu juz nowy dzidzius :-D
Ale fajnie :tak:
troszke w szoku jestem bo kama,atabe ,anetka gotowe juz do startu a tu tiffi sie wbila w kolejke majac jeszcze sporo czasu :-)

Do góry