reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Ja przelotem :-D

MAdzik- nie martw się, jeszcze Ci się załączy instynkt- a jak załączy (ale taki poważny: czyszczenie klamek, pranie czystych firanek itd), to w kilka dni rurodzisz :tak:

Vanilka- ja też mam jakąś schizę ze czegoś ciągle mi brakuje :sorry: Tylko że jeszcze nie wiem gdzie miszkać kurka będę, to nawet za pranie się nie wzięłam... :eek:

Patipaula- a gdzież ty się tak załątwiłaś? Czy to alergia???

To lecę dalej... Ps. w rossmanie jest promocja na pampersy: 42zł to chyba dobra cena za jumbo packa?- tak jakby któraś miała porównanie i robiła pieluchowe zakupy :tak: A ja po spacerku juz mam twardy brzuch i bóle jakby miesiączkowe, a właśnie okazało się że M nie zdąży odebrać młodej z przedszkola i czeka mnie pieszo kolejne 2 kilosy- oj, mam dziwne wrażenie, że za długo dobrze mi było siedząc na doopce :eek:

reklama
Hej :-) ale mam dziś lenia. Normalnie opadłam z sił mimo że kompletnie nic nie zrobiłam. Ide poczytać jaki temat mamy dziś na tapecie :-)

Cześć dziewczyny

A ja miałam dzisiaj zaległości nadrabiać ... hmm.. coś mi nie wychodzi. Czas mi sie wstępuje :(
nic zmykam
miłego popołudnia Wam życze

niunia to przyjedz do mnie,poprasujesz mi:happy2:
w primarku kupilam sobie gacie takie babcine:tak:za 2,5 chyba 5 czy 7 par jest.
kupujesz mleczko na poczatek bo roznie z karmieniem moze byc ...ja pojechalam do tesco a tam taki wybor :szok:
poza tym wszystko juz mam dla malego tylko ciagle wlasnie buszuje po ebayu i te ciuszki piekne kusza:tak:jutro jedziemy na carboot i jakas bujawke chce kupic co sama sie buja :tak:

emih matko ,ze Ci sie chce z tymi dzieciakami :no:

jak Wam sie wydaje ..na lato to chyba rampersy najbardziej wygodne beda co nie ?

reklama
Do góry