reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

_magdzia_ dlatego ja mam nadzieję że mi też zejdą, oby tak było.

No jak nie zejdą to się zezłoszczę bo ani krótkiej spódniczki potem nie założę ani spodenek a już o stroju kąpielowych nie wspomnę :wściekła/y::wściekła/y:
Pracowałam w Douglasie i wiem, że z Clarinsa (oczywiście już po ciąży) są fajne kosmetyki na rozstępy i Deborah też się sprawdza, ale tu trzeba więcej kosmetyków połączyć żeby harmonijnie działały

reklama
_magdzia_ mnie właśnie dołuje najbardziej późniejsze wyjście na plażę, wyjdzie dziewczyna 22 lata a tu maaasa rozstępów, chyba się schowam od razu pod ręcznikiem:-D Spódniczek ani spodenek raczej nie nosiłam więc jakoś tego mi nie szkoda;-) Ale nie mogę już patrzeć na te brzydkie dziury na udach:-(
Ja tam nie wiem czego będę używać, szczerze to z tego co się już naczytałam to że jak już masz rozstępy to raczej się ich nie pozbędziesz, a kupowanie masy produktów to wyrzucanie pieniędzy do śmieci:-( Jedyne 100% (podobno) wyjście to laserowe usunięcie, jednak na to to mnie nie stać... :-(
Jak na razie M mówi że to nic że mam, że i tak jestem piękna:-D Ciekawe kiedy zmieni zdanie:-D

_magdzia_ mnie właśnie dołuje najbardziej późniejsze wyjście na plażę, wyjdzie dziewczyna 22 lata a tu maaasa rozstępów, chyba się schowam od razu pod ręcznikiem:-D Spódniczek ani spodenek raczej nie nosiłam więc jakoś tego mi nie szkoda;-) Ale nie mogę już patrzeć na te brzydkie dziury na udach:-(
Ja tam nie wiem czego będę używać, szczerze to z tego co się już naczytałam to że jak już masz rozstępy to raczej się ich nie pozbędziesz, a kupowanie masy produktów to wyrzucanie pieniędzy do śmieci:-( Jedyne 100% (podobno) wyjście to laserowe usunięcie, jednak na to to mnie nie stać... :-(
Jak na razie M mówi że to nic że mam, że i tak jestem piękna:-D Ciekawe kiedy zmieni zdanie:-D

Ja mam je sine więc mam nadzieję, że kosmetyk wybielający pomoże :tak:, mój M mówił tak na początku jak zaczęly się pojawiać a ostatnio walnął tekstem "ale masz wielkie krosty na udach" i bądź tu mądrym

Idę na moją kalafiorową bo aż mi ślinka cieknie nad klawiaturą jak o niej myślę, potem może na mały spacerek bo pogoda piękna :tak:
Miłego popołudnia Kobietki

Ostatnia edycja:
_magdzia_ No ja na udach mam fioletowe, widać że są świeże:-( Jednak mam nadzieję że same nieco zbladną a wtedy coś będę myśleć co z nimi robić i jak.
Tak Ci powiedział?:szok: Mój wie że zaraz by oberwał:-) Jednak moim zdaniem nie powinni nas jeszcze dołować, a czasami jak palną jakimś tekstem to się odechciewa wszystkiego:-( Ja nadal się boję że któregoś dnia spotkam mojego z jakąś 17 letnią siksą:-( Chociaż on zapewnia że kocha tylko mnie itd itp... ale ja zawsze byłam o niego zazdrosna, dopiero będąc ze mną się "uspokoił", wcześniej zmieniał dziewczyny co parę tygodni... mimo wszystko nadal się nieco boje:-(

Znikam na jakiś czas bo muszę siostrzeńcowi dać "ziupke":-) a potem heja na spacerek, ale pewnie jeszcze tu zajrzę:-)

louise gdzie sie podziewasz???zawsze z rana sie melduje :dry:

kacperek i fasolka mi tez szkoda mojego synia ,ze juz nie smigam z nim na spacerki dlugi i wogle ..teraz jestesmy wrazliwsze i dlatego nam ich tak szkoda .

kama czy u Was robia cc na zyczenie ??

rety juz 36 tc na suwaczku ...a pamietam jak znalazlam to forum i bylam po pierwszym usg potwierdzic ciaze:):)a tutaj juz finisz zaraz -tak szczerze to kiedy to zlecialo ???
no ale niech leci bo nie chciala bym byc teraz na miejscu grudniowek czy lutowek :) nawet sierpniowek hihi

A ja bylamn w rossmanie-pomalutko i spoko doszłam i wróciłam -spotkalam kolegę z podstawówki na mieście-pogadalismy z 40 minut na ławce wiec jakoś czas zleciał.Teraz zjadłam obiad i odpoczywma z nogami w gorze,super pogoda u nas -oby taka jutro była
Tweenie mocno trzymam kciuki-musi być dobrze,na która masz wizytę!!

madzik tweenie juz poszla .
ja sobie siedze na ebayu bo ciagle mi sie wydaje ,ze mam za malo ciuszkow dla malego :)

Vanilka ja juz nic nie kupuje z ubranek ,bo mi się już nie chce tego prac i prasować-lenia mam strasznego, a podobno mam mieć syndrom wicia gniazda ,ale jakoś tego nie zauważyłam :)

Ja tez mam jeszcze do prasowania troche ciuszko ..wczoraj je popralam pewnie juz wyschly i powinnam wyprasowac ..ale lenia mam ??
tez nie mam syndromu wicia gniazda ..chyba syndrom ciaglego jedzenia ha

reklama
Ja tez mam jeszcze do prasowania troche ciuszko ..wczoraj je popralam pewnie juz wyschly i powinnam wyprasowac ..ale lenia mam ??
tez nie mam syndromu wicia gniazda ..chyba syndrom ciaglego jedzenia ha
Ja wam poprasuje dziewczyny mozna zaliczyc to do mojego hobby :tak::tak: Ja juz mam wszystko prawie gotowe tylko pampersy musze kupic i zwykle gajtki bo w stringach nie wyskocze :D aa te co kupilam pare dni temu nie rozpakowalam ich i dzis patrze ze siegaja mi pod cycki :D:D to beda gacie po porodzie na podtrzymanie mojego tluszczu :-):-)
A co do e bay to tez non stop siedze i mysle co kupic ale mysle ze nie ma co szalec nie zyjemy za komuny jzeby stac w kolejkach braknie mi to pojde do sklepu i kupie

Do góry