reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

maruśka ja nie cierpię prasować, ale słyszałam że trzeba prasować maluszka rzeczy i nie chodzi o walory estetyczne a temperaturę, że to jakoś bardziej sterylizuje czy jakoś tak, ale ja tylko czytałam o tym. Prowadziłaś szkolenia, jesteś trenerem?? Z jakiej dziedziny prowadziłaś??

no właśnie nie wiem, czy chcę żeby moje dziecko sterylne było.... w przypadku jakiś chorób skórnych to pewnie trzeba by prasować i specjalnie się starać, a tak to ja dziękuję...
a co do szkoleń - sprzedawałam, czyli dbałam o to, żeby trenerzy mieli pracę :-) z różnych dziedzin (głównie zarządzanie, komunikacja, sprzedaż)

reklama
Ania-pestka- udanej zabawy, pewnieś się na bóstwo zrobiła!

Mruczka- gratulacje ostatniej prostej!

Patipaula- buzieczki dla córeczek od ciotek z forum- czyżby urodzinki?

mruczka no to teraz juz z górki i bedziesz czwiczyc ale juz bez brzucha
patipaula ty latawcu jeden zwolnij troche bo ty wiecznie gdzies latasz ,ma to swoje dobre strony bo mało prądu w domu zużywasz ale bez przesady,złoz dziewczynkom serdeczne zyczenia z okazji urodzin od ciotek forumowych
ania czyli robisz sie na bóstwo ,super zazdroszcze takiej bieganiny ,zycze ci swietnej zabawy ,dobrego jedzenia i nie tancz za duzo co bys sie nie przemeczyła za bardzo
emih ooooooooo zyjesz czyli droga była bezpieczna dzieki Bogu
miluszka co do czwiczen to ja lubie poprostu,a jak teraz nie moge az tak poskakac to mnie meczy takie lezenie do góry tyłkiem co do dzbanka to juz ci widze tweenie dała link ,ja akurat mam własnie ten niebieski

Jestem znow :-) upiekłam 2 blachy ciasta ze śliwkami z kruszonką. Czekam aż ostygną żeby spróbować. A resztę dnia zamierzam przeleżeć :-)

Jedyneczka, tak, założył mi od razu. Podczas badania zobaczył, że zaczęła mi się szyjka skracać i jeszcze o tych skurczach mu mówiłam. Powiedział że jego zdaniem lepiej założyc niż za jakiś czas wylądować w szpitalu i leżeć do końca ciąży. A przez najbliższy miesiąc różnie może być, tzn powiedział, że może się tak zdarzyć że już nie będzie na co zakładać. Miał w gabinecie, ale jak chce mieć taniej to mam kupić na własną rękę i mu oddać na następnej wizycie. Podobno 150 zł to kosztuje.

Bry wieczór!!!

Właśnie wstałam, tak mnie zmogło jakoś i pospałam (codziennie mnie zmaga).
Teraz z eMkiem będziemy oglądać film, więc skończy się za jakieś 2 h i potem znowu idę spać, bo cóż mi innego pozostało:zawstydzona/y:
Miłego wieczorka wszystkim życzę i przespanych nocek.:happy:

reklama
Do góry