reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
patipaula wszystkiego najlepszego dla dziewczynek!;-) no no hot dziesiątki :laugh2:Uważaj na nie teraz:-)
Mruczka witam w gronie trzeciotrymestrówek(nowe słowo wymyślone przezemnie:-p)
Maruśka o kurde ale impreza!Takie rzeczy to tylko na filmach widziałam:-p Baw się dobrze!(a może być inaczej?);-)

ewa81r
co?na wspólnej mamy oglądać?

Napisz Vanilka wiesz gdzie bo ja tez ciekawa :))
Ja się popakowalam,wykąpałam, naoliwiłam i leżę w łózku
Jutro jedziemy o 12 już wiec fajnie.
Magdzia a stawiam na dziewczynkę tak poprostu-a co byś wolała??

louise to dobrze że siusiasz skutecznie:tak:tez się nie mogę coś przeciągać, lekko się napręże i mnie ciągnie:no:

agatha ja też ja też chce na taka imprezke:-p

justaa kurcze, może się da je na nowo przykleić, może podłoże nie przeschło i trzeba poczekać?szkoda kaski na nowe, oby sie dało je odratować:sorry2:

W poniedziałek w uwadze o fotelikach będzie!!!pamiętajcie bo ja mam skleroze:-p

atabe justaa mnie lekarz powiedział że masci dają ulgę i moga wzmocnić żyły ale nie zlikwidują nic a nic. Najlepiej wzmacna rutinoscorbin z 8 dziennie ale to nie dla nas na teraz kuracja. Więc tylko laser albo chirurg plastyczny potem, dziś ulotke znalazłam, 1 noga 400zł:baffled:

dzamena fajna rzecz taki filtr ale znajac mnie i M zapapra się filtr to na wymiane będzie czekał rok:-Dwięc dla mnie dogodniej mineralna w dużych baniakach kupować, mam na mysli potem dla maluszka bo my to na mineralce gazowanej jedziemy:tak:życzyłam Ci już zdrówka?bo tak wpadam co chwila na chwile i się gubie:-(

aisim moja też girki ma na dole i mnie kopie raz po jajniku raz po pęcherzu:-pa krzyże mnie nie bolą tylko kość ogonowa jak długo siedzę:baffled:M powiedział dziś że chodzę jak shrek:-pa schody to dla mnie mega wyzwanie:eek:

mruczka ale zmyła, też bym się wpieniła:crazy:

tweenie a co stwierdził lekarz?szmery czy zmiany jakieś?ja dziś tez zakupiłam pierogi z serem i kluski z mięsem a do tego lody typu magnum ale tańsze z różych firm i tego kaktusa słynnego ale M akurat mnie wpienił więc ciepnełam loda i się poryczałam, jak mi foch przeszedł to z loda została kałuża:-D

emih ja też tak lubię sprzatać przy vivie jak sama jestem, ostatnio M mówi że zlikwiduje muze i zapoda sobie sport bo niby żadko słucham, a skad on może wiedzieć jak go w domu nie ma cały dzień:-p:dry:he he to dała Kasia czadu:-D

tiffi truskawki masz na obiad?co ty powiesz:-Djak taka dopłata to warto w te kolektory zainwestować, też bym skorzystała. My skorzystaliśmy z dopłaty do pieca na ekogroszek.

Przerwa, kompka mi zabierają:dry:

Napisz Vanilka wiesz gdzie bo ja tez ciekawa :))
Ja się popakowalam,wykąpałam, naoliwiłam i leżę w łózku
Jutro jedziemy o 12 już wiec fajnie.
Magdzia a stawiam na dziewczynkę tak poprostu-a co byś wolała??

naoliwiłam.... zabrzmiało jakbyś co najmniej blaszana była ;-)

a co do lodów - zasmakowałam w tych z mcdonaldsa, z ciepłą polewą czekoladową.... pyyycha!

mam nadzieję, że imprezka będzie udana, chłopaki pokażą coś fajnego (!) wezmę aparat, może się uda coś cyknąć :-)

odnośnie dopłat unijnych - tiffi powinnaś złożyć wniosek o dofinansowanie na zakup truskawek! ;-)

Ostatnia edycja:
Witam Was wieczorową porą :)
Maruśka
- o wow, patrz tylko cobyś z tych jutrzejszych emocji nie urodziła ;) no ale może nie będzie aż tak ostro ;)
Madzik - miłego weekendu, wypocznij sobie!

Czytałam,że ciuszki dziecięce trzeba prasować, bo bakterie wybijamy:happy:
Mruczka - kurde, też jestem przerażona tym prasowaniem (bo to przecież nie koszule :)) , bo u nas położna na szkole rodzenia to powiedziała, że ciuszki Maleństwa trzeba z dwóch stron prasować!!! Myślicie że to prawda? Bo jak na moje oko to chyba przesada... A jak robiły nasze doświadczone Mamy?

reklama
Gregorka, a mówiła położna dlaczego trzeba prasować, na dodatek z dwóch stron???? nie wierzę, że ubranka są pełne śmiercionosnych bakterii, bez przesady....

Do góry